Bog

 

Če molite k Bogu kot Vseprisotnemu, ne prejmete tolikšnega občutka in sprostitve Energije, kot jo, ko veste, da je Njegova individualizirana Prisotnost tu z vami, kot je to predstavljeno na Sliki.

Namen širjenja Znanja o JAZ SEM je zaščititi in ohraniti vse konstruktivno v tem svetu, ohraniti Božje ideale s čaščenjem Boga na najvišji in najučinkovitejši možni način ter uresničiti Božji načrt za vse narode sveta, ki ljubijo Boga.

Resnica Življenja je, da je v vsem vesolju en sam Bog – to je dejavni Bog JAZ SEM. Prav tako je Resnica, da je v srcu vsakogar na Zemlji vsidran osebni Božji plamen. Ne le, da ima vsak v sebi Božansko iskro – iskro Boga JAZ SEM, temveč je resnično nad vsakomer osebna Prisotnost Boga v obliki duhovnega Telesa Luči. Ta individualizirana Božja Prisotnost JAZ SEM je neposredna vez vsakogar z Virom Življenja in vsega Dobrega, z Božanstvom v Velikem Središčnem Soncu, s katerim je Eno.

Bog je ustvaril Popolnost. Prav tako je Moč ustvarjanja in ohranjanja Popolnosti podaril tudi Svojim otrokom, da lahko vzpostavijo Božjo oblast nad Zemljo in vsem, kar je na njej. Človeštvo je bilo izvorno ustvarjeno po Božji podobi. Edini razlog, da ne upravlja z vrhovno Božjo močjo vsak človek, je, da ne uporabi svoje Božanske avtoritete, ki je dana vsem z namenom vladanja tej Zemlji. Na ta način ne živijo zakona Ljubezni z oddajanjem miru in blagoslova vsemu stvarstvu.

To se dogaja zaradi pomanjkanja sprejemanja in priznavanja samih sebe kot Templjev Najvišjega Živega Boga.

Z Ljubeznijo in čaščenjem Velikega jaza v svoji notranjosti osredotoči svojo pozornost na Resnico, zdravje, svobodo, mir, obilje ali katerokoli drugo stvar, ki si jo želiš z dobrim namenom. Nenehno ohranjaj želeno stvar v svoji zavesti in občutkih, saj ti jo bo to prineslo v tvoj svet in uporabo tako gotovo, kot obstaja veliki Zakon magnetne privlačnosti v Univerzumu. Večni zakon Življenja je:

Kar misliš in čutiš, to ustvariš v obliko.

Kjer so tvoje misli, tam si tudi ti,

ker ti si zavest;

in na kar meditiraš, to postajaš.

Kdor dopušča v svojem umu misli sovraštva, obsojanja, pohlepa, jeze, ljubosumja, kritiziranja, strahu, dvoma ali nezaupanja, in dopušča občutkom nemira delovati v sebi, bo zanesljivo imel stisko, neuspeh in razdejanje v svojem umu, telesu in svetu. Vse dokler dopušča svoji pozornosti, da se usmerja na take misli (pa naj bodo te v povezavi z osebami, narodi, prostori, situacijami ali stvarmi), jih bo sprejemal v svoj um, telo in dogodke ter bo moral izkusiti tudi njihove učinke. Dejansko jih prisiljuje v svojo izkušnjo.

Sveti duh je občutkovna stran Življenja, Boga, dejavnosti Božanske ljubezni ali materinskega izraza Božanstva. Zato greh proti Svetemu duhu prinese največ stisk, ker vsako neskladje v občutkih prekrši Zakon Ljubezni, ki je Zakon Ravnotežja, Harmonije in Popolnosti.

Vsak ima vse možnosti, da je v stiku z vsemočno Prisotnostjo Boga v sebi samem. In vsak je lahko sam edina moč, ki je kdajkoli dvignila, dviga in bo dvignila njegov osebni jaz in svet nad zemeljska neskladja in omejitve.

Poizkusi to z veliko odločnostjo in vedi, da je Bog v tebi tvoja zanesljiva zmaga!«

 

 

 


 

Znanje o "Jaz sem" je zaokroženo v sedmih knjigah:

1. “ŽIVLJENJE IN NAUKI MOJSTROV VNEBOVZETJA”

2. “JAZ SEM, KI SEM” 1. - 6. del (Izbrani nauki Saint Germaina in drugih Vnebovzetih Mojstrov)

Naročila knjig:
www.jazsem.net
telefon: 031 554 790

DOMOV

 JAZ SEM

 

Ti spisi razodevajo Božjo moč, njeno aktiviranje in uporabo. Svetujem jih tistim, ki so se pripravljeni resno obračati k Bogu in z uresničevanjem Njegovih zakonov celostno očistiti svojo podzavest in zunanjo zavest, saj postanejo z branjem in uporabo tega, kar tu piše, v posamezniku in njegovem svetu Božje moči dejavnejše. Kdor v skladu s to povečano Dejavnostjo ni pripravljen spremeniti svojega življenja v Božje zakonito življenje, lahko prej ali slej zaradi tega zelo trpi (dušno ali fizično).

Uporaba te Moči je izključna odgovornost posameznika. Vsak se mora zavedati celotne odgovornosti svojih občutkov, misli, besed in dejanj. Vsaka akcija sproži ustrezno reakcijo. Zato delujte za najvišjo dobrobit vsega Življenja – človeškega, živalskega, rastlinskega, mineralnega, Zemljinega, vesoljnega – kajti vse je Bog in največja in prva zapoved se glasi: »Ljubi Gospoda, svojega Boga, z vsem srcem in z vso dušo in z vsem mišljenjem!« (Mt. 22:38-39)

»Najvišja zapoved Večnosti je: »Bodite popolni, kot je vaš Oče v Nebesih popoln.« (Mt 5:48) Življenje vas bo vedno znova in znova vračalo v človeško utelešenje, dokler ne izpolnite te Vrhovne zapovedi Življenja. Ko jo udejanjimo, zaživimo ustvarjalno in smo nesmrtni.

Tekom sedanje širitve Luči po Zemlji je nujno, da ohranite železni nadzor nad svojimi občutki, mislimi in besedami, če se želite izogniti stalnim stiskam in izgubam v sebi in svojem svetu. Še nikoli v zgodovini planeta ni bilo to tako pomembno kot je zdaj.«

Saint Germain

To opozorilo vzemite zelo resno. To Znanje je posvečeno, zato ga tako tudi sprejmite in uporabite.