Ljubljeni Saint Germain, ljubljeni Jezus in Veliki Vnebovzeti Mojstri

 

Saint Germain je eden velikih Vnebovzetih Mojstrov Velikega Belega Bratstva, ki je naredil Vnebovzetje, tako kot ga je ljubljeni Jezus. On je resnično, popolno Božansko Bitje. Prinesel nam je Nauk Vnebovzetih Mojstrov o JAZ SEM za osvoboditev človeštva in njegovo zaščito pred vsemi destruktivnimi silami. Ljudje se morajo naučiti resničnega spoštovanja in čaščenja Boga, če želijo imeti moč in pogum, da se zoperstavijo vsemu, kar ustvarja vojne na Zemlji. Ker lahko Popolnost pride le iz Področja Vnebovzetih Mojstrov, ki je resnično Božje Kraljestvo Luči, moramo doseči duhovno in kulturno rast z Njihovim znanjem in pomočjo.

Vnebovzeti Mojstri so popolna Božanska Bitja; so naši starejši Bratje, Učitelji človeštva. Šli so skozi vse izkušnje človeškega življenja ter z lastnim trudom in Ljubeznijo do Boga dosegli vso Popolnost in neomejeno upravljanje Moči. Nenehno si prizadevajo za izničenje oziroma preobrazbo vseh neskladij na Zemlji ter neomejeno pomagajo vsem, ki Jih pokličejo na pomoč in se zavestno trudijo, da živijo konstruktivno, ustvarjalno Življenje.

Vsak Vnebovzeti Mojster, in teh je poleg Jezusa in Saint Germaina na tisoče, je prehodil pot, po kateri zdaj stopa človeštvo, zato mu lahko pomagajo na njegovi poti razvoja.

Oni so vidna in otipljiva Bitja. Ljubljeni Jezus, ljubljena Marija, ljubljeni Nadangel Mihael, ljubljeni Saint Germain in drugi so se tekom stoletij prikazovali tisočim ljudem. To dokazujejo tudi številne relikvije po svetu.

Vnebovzeti Mojstri vedno delujejo v popolni usklajenosti s Kozmičnim Zakonom Ljubezni. Vsem, ki želijo služiti Luči, pomagajo harmonizirati njihove misli in občutke ter doseči poslušnost telesa Mogočni Prisotnosti JAZ SEM. Neštetokrat jih zaščitijo pred destruktivnimi silami in dejavnostmi, o katerih sami niti ne slutijo. Vendar pa ne morejo in ne bodo izpolnili njihovega Življenjskega načrta.

Vprašanje, ki se pojavi mnogim, ko pridejo v stik s temi nauki, je: »Ali Saint Germain zamenjuje Jezusa Kristusa kot Odrešenika?« Odgovor je: »Nikakor!« Oba sta velika Božanska Mojstra in v Božjem Kraljestvu vsi med seboj popolnoma sodelujejo. Vsak služi naši Zemlji, toda en Mojster se ne vmešava v področje dejavnosti drugega.

Ljubljeni Saint Germain je Mojster sedmega Žarka, to je Vijoličnega Žarka prečiščevalne moči in je njegova Vrhovna avtoriteta za Zemljo. Ta Žarek pomaga Zemlji, da se prečisti in dvigne v trajno Zlato Dobo.

Ljubljeni Jezus je rekel: »Dela, ki sem jih storil jaz, boste tudi vi storili in še večja od teh boste storili!« (Jn 14:12) Razsvetlil je Svoje fizično telo in ga dvignil v Območje Vnebovzetih Mojstrov v prisotnosti več sto očividcev. Opis Njegovega Vnebovzetja je poznan iz številnih virov in izročil.

Tako nam je dal javni primer Vnebovzetja in naredil živ, utripajoč Eterični zapis v atmosfero tega planeta, ki deluje kot Magnet Luči, ki vleče vse človeštvo gor, da bodo vsi dosegli Vnebovzetje.

 


 

 

Znanje o "Jaz sem" je zaokroženo v sedmih knjigah:

1. “ŽIVLJENJE IN NAUKI MOJSTROV VNEBOVZETJA”

2. “JAZ SEM, KI SEM” 1. - 6. del (Izbrani nauki Saint Germaina in drugih Vnebovzetih Mojstrov) ...

Naročila knjig:
www.jazsem.net
telefon: 031 554 790

 JAZ SEM

DOMOV

 

 

 

Ti spisi razodevajo Božjo moč, njeno aktiviranje in uporabo. Svetujem jih tistim, ki so se pripravljeni resno obračati k Bogu in z uresničevanjem Njegovih zakonov celostno očistiti svojo podzavest in zunanjo zavest, saj postanejo z branjem in uporabo tega, kar tu piše, v posamezniku in njegovem svetu Božje moči dejavnejše. Kdor v skladu s to povečano Dejavnostjo ni pripravljen spremeniti svojega življenja v Božje zakonito življenje, lahko prej ali slej zaradi tega zelo trpi (dušno ali fizično).

Uporaba te Moči je izključna odgovornost posameznika. Vsak se mora zavedati celotne odgovornosti svojih občutkov, misli, besed in dejanj. Vsaka akcija sproži ustrezno reakcijo. Zato delujte za najvišjo dobrobit vsega Življenja – človeškega, živalskega, rastlinskega, mineralnega, Zemljinega, vesoljnega – kajti vse je Bog in največja in prva zapoved se glasi: »Ljubi Gospoda, svojega Boga, z vsem srcem in z vso dušo in z vsem mišljenjem!« (Mt. 22:38-39)

»Najvišja zapoved Večnosti je: »Bodite popolni, kot je vaš Oče v Nebesih popoln.« (Mt 5:48) Življenje vas bo vedno znova in znova vračalo v človeško utelešenje, dokler ne izpolnite te Vrhovne zapovedi Življenja. Ko jo udejanjimo, zaživimo ustvarjalno in smo nesmrtni.

Tekom sedanje širitve Luči po Zemlji je nujno, da ohranite železni nadzor nad svojimi občutki, mislimi in besedami, če se želite izogniti stalnim stiskam in izgubam v sebi in svojem svetu. Še nikoli v zgodovini planeta ni bilo to tako pomembno kot je zdaj.«

Saint Germain

To opozorilo vzemite zelo resno. To Znanje je posvečeno, zato ga tako tudi sprejmite in uporabite.