Angeli

Neomejene legije Zvezdnih Angelov vam lahko pomagajo pri odpuščanju, če sami ne zmorete odpustiti. Zato Jih prosite, da odpustijo vse napačno. Potem lahko sprostijo kristalno dejavnost Očiščevalnega Svetega ognja, ki lahko v enem blisku izniči, kar se je kopičilo leta ali včasih celo življenja. Želimo, da občutite, da so, če ste voljni odpuščati napake vsega človeštva, s tem samodejno odpuščene tudi vaše lastne. Vsaka omejitev v vašem življenju je lahko zelo hitro odstranjena, če želite, da je ljudem v tem svetu, ki so zagrešili napake, odpuščeno in da so očiščeni, osvobojeni in znova usmerjeni nazaj k Bogu ter da izpolnijo Božanski načrt.

Potem se vam lahko pridružijo Angeli in okoli vas vzpostavijo več Svetega Ognja ter upravljajo razmere zunanjega fizičnega sveta za vašo zaščito, vaš napredek in vaše zdravje. Ogrnejo vas z Močjo za pomoč ostalemu Življenju, da se dvigne iz samoustvarjenih senc napak, trpljenja in omejitev.

Kličem Nepremagljivo Čistost v občutkovni svet človeštva. Kličem pomoč nepremagljivih, brezmejnih Legij Diamantno sijočih Angelov Čistosti Modre Strele Ognjenega Kristusa. Kličem, da pridejo v nižjo atmosfero Zemlje hitro, kot je le mogoče, ter izničijo vse uničevalne sile vsepovsod za vedno.

Naj vas Angelska Legija in Moči narave vedno preplavljajo s Svojimi Blagoslovi, Blagoslovi vse Popolnosti, ki si jo lahko želite v svojem srcu, da za vekomaj pridete v Naše Območje.

Zagotavljam vam, ljubljeni, da imamo Legije Angelov, ki so tako lepi, tako močni, tako ljubeči, da se lahko postavijo ob vas in sprostijo to, kar vam prinese le srečo. Oni so pripravljeni, pripravljeni vsak trenutek, da vam pomagajo, ko ste odločeni, da boste živeli konstruktivno.

 

 

 


 

Znanje o "Jaz sem" je zaokroženo v sedmih knjigah:

1. “ŽIVLJENJE IN NAUKI MOJSTROV VNEBOVZETJA” 

2. “JAZ SEM, KI SEM” 1. - 6. del (Izbrani nauki Saint Germaina in drugih Vnebovzetih Mojstrov) ...

Naročila knjig:
www.jazsem.net
telefon: 031 554 790

 JAZ SEM

DOMOV

 

Ti spisi razodevajo Božjo moč, njeno aktiviranje in uporabo. Svetujem jih tistim, ki so se pripravljeni resno obračati k Bogu in z uresničevanjem Njegovih zakonov celostno očistiti svojo podzavest in zunanjo zavest, saj postanejo z branjem in uporabo tega, kar tu piše, v posamezniku in njegovem svetu Božje moči dejavnejše. Kdor v skladu s to povečano Dejavnostjo ni pripravljen spremeniti svojega življenja v Božje zakonito življenje, lahko prej ali slej zaradi tega zelo trpi (dušno ali fizično).

Uporaba te Moči je izključna odgovornost posameznika. Vsak se mora zavedati celotne odgovornosti svojih občutkov, misli, besed in dejanj. Vsaka akcija sproži ustrezno reakcijo. Zato delujte za najvišjo dobrobit vsega Življenja – človeškega, živalskega, rastlinskega, mineralnega, Zemljinega, vesoljnega – kajti vse je Bog in največja in prva zapoved se glasi: »Ljubi Gospoda, svojega Boga, z vsem srcem in z vso dušo in z vsem mišljenjem!« (Mt. 22:38-39)

»Najvišja zapoved Večnosti je: »Bodite popolni, kot je vaš Oče v Nebesih popoln.« (Mt 5:48) Življenje vas bo vedno znova in znova vračalo v človeško utelešenje, dokler ne izpolnite te Vrhovne zapovedi Življenja. Ko jo udejanjimo, zaživimo ustvarjalno in smo nesmrtni.

Tekom sedanje širitve Luči po Zemlji je nujno, da ohranite železni nadzor nad svojimi občutki, mislimi in besedami, če se želite izogniti stalnim stiskam in izgubam v sebi in svojem svetu. Še nikoli v zgodovini planeta ni bilo to tako pomembno kot je zdaj.«

Saint Germain

To opozorilo vzemite zelo resno. To Znanje je posvečeno, zato ga tako tudi sprejmite in uporabite.