Belo bratstvo

Veliko Belo Bratstvo neprestano blagoslavlja človeštvo na ta tih, veličasten način. Skozi Njih nepredstavljiva Moč in Inteligenca nenehno izpolnjuje zakon Večnosti: ‘Božja Luč vedno zmaga.’

*Veliko Belo Bratstvo je združenje Svetih (iz vseh religij), ki so se dvignili v Nebo (tj. združili s svojo Božjo Prisotnostjo in tako postali Vnebovzeti) in so obdani s sijočo Belo Lučjo. Posvečeni so služenju Zemlji za njeno osvoboditev in za Razsvetljenje vsega človeštva. Med njimi so Jezus, Buda, Mojzes …

Knjiga ‘Čarobna Prisotnost’ opisuje naslednjo skupino doživetij, ki sem jih smel izkusiti ob pomoči in Ljubezni ljubljenega Vnebovzetega Mojstra Saint Germaina.

V različnih zatočiščih Velikega Belega Bratstva, ki smo jih obiskali, sem smel spoznati velikansko dejavnost, ki jo Vnebovzeti Mojstri opravljajo prek Svojih poslancev v zunanjem svetu. Vse dobre stvari, ki jih neprestano izlivajo na Zemljo in človeštvo, so iznad vsake moči opisa z besedami.

Vse Svoje rezultate dosegajo z Božansko ljubeznijo, ker nikoli v nobenem primeru ne uporabljajo nobene uničevalne sile in nikoli ničesar ne vsiljujejo svobodni volji kogarkoli. Tisti, ki so Njihovi predstavniki, delajo vse kot prostovoljno služenje Ljubezni in so zato vedno uspešni.

Namen te knjige je razodeti posamezniku področje njegovega Božanskega jaza, Boga, Mogočne Prisotnosti JAZ SEM, da se lahko, če želi, vrne k svojemu Izvoru, prejme svojo večno dediščino in znova začuti svoj Božanski jaz ter postane eno z Njim.

Komur se začnejo dogajati nenavadne stvari, naj prosi Vnebovzete Mojstre, da razsvetlijo njegovo zavest z Lučjo Kozmičnega Kristusa in prejel bo izliv Njihove Ljubezni, ki predstavlja odprta vrata za vse dobre stvari in ki osvobodi človeštvo.

Resnico vsega v tej knjigi lahko sprejemate ali zavržete, kot želite. Če je ne sprejmete oziroma se ne strinjate z njo, je to ne bo nič spremenilo niti ne bo izničilo njene Dejavnosti v Univerzumu. Toda če jo sprejmete, ste lahko s tem le blagoslovljeni in vaš svet bo postal prostranejši in čudovitejši prostor bivanja.

Če lahko občutite velike žarke Luči in Ljubezni, ki jih izlivajo ti Vnebovzeti Mojstri in neprestano živite v čaščenju svoje Mogočne Prisotnosti JAZ SEM, boste zagotovo v vsej polnosti izrazili Popolnost in se za vekomaj osvobodili vseh zemeljskih omejitev.

Naj vsakega bralca te knjige preplavijo velika Ljubezen, Luč in Sreča Vnebovzetih Mojstrov. Naj mu za vekomaj sije zlato Sonce, ki razsvetljuje pot k Miru, napredku in Svobodi. Naj vsak postane veliko Srce vednorazširjajoče se Popolnosti in doseže polno zmago svojega Vnebovzetja.

V večnem služenju ‘vedno zmagoviti Božji Luči’.

 

 

 


 

Znanje o "Jaz sem" je zaokroženo v sedmih knjigah:

1. “ŽIVLJENJE IN NAUKI MOJSTROV VNEBOVZETJA”

2. “JAZ SEM, KI SEM” 1. - 6. del (Izbrani nauki Saint Germaina in drugih Vnebovzetih Mojstrov) ...

Naročila knjig:
www.jazsem.net
telefon: 031 554 790

 JAZ SEM

DOMOV

 

 

 

Ti spisi razodevajo Božjo moč, njeno aktiviranje in uporabo. Svetujem jih tistim, ki so se pripravljeni resno obračati k Bogu in z uresničevanjem Njegovih zakonov celostno očistiti svojo podzavest in zunanjo zavest, saj postanejo z branjem in uporabo tega, kar tu piše, v posamezniku in njegovem svetu Božje moči dejavnejše. Kdor v skladu s to povečano Dejavnostjo ni pripravljen spremeniti svojega življenja v Božje zakonito življenje, lahko prej ali slej zaradi tega zelo trpi (dušno ali fizično).

Uporaba te Moči je izključna odgovornost posameznika. Vsak se mora zavedati celotne odgovornosti svojih občutkov, misli, besed in dejanj. Vsaka akcija sproži ustrezno reakcijo. Zato delujte za najvišjo dobrobit vsega Življenja – človeškega, živalskega, rastlinskega, mineralnega, Zemljinega, vesoljnega – kajti vse je Bog in največja in prva zapoved se glasi: »Ljubi Gospoda, svojega Boga, z vsem srcem in z vso dušo in z vsem mišljenjem!« (Mt. 22:38-39)

»Najvišja zapoved Večnosti je: »Bodite popolni, kot je vaš Oče v Nebesih popoln.« (Mt 5:48) Življenje vas bo vedno znova in znova vračalo v človeško utelešenje, dokler ne izpolnite te Vrhovne zapovedi Življenja. Ko jo udejanjimo, zaživimo ustvarjalno in smo nesmrtni.

Tekom sedanje širitve Luči po Zemlji je nujno, da ohranite železni nadzor nad svojimi občutki, mislimi in besedami, če se želite izogniti stalnim stiskam in izgubam v sebi in svojem svetu. Še nikoli v zgodovini planeta ni bilo to tako pomembno kot je zdaj.«

Saint Germain

To opozorilo vzemite zelo resno. To Znanje je posvečeno, zato ga tako tudi sprejmite in uporabite.