ZDRAVJEZDRAVJE E-KNJIGEZDRAVJE PREHRANAZDRAVJE ODNOSIZDRAVJE VZGOJATERAPIJE ZDRAVJEZDRAVJE DUHOVNOST

 

BUČE

 

Bučno meso je izjemno bogato z vodo in vlakninami ter pospešuje prebavo. Pri tem veže in izloča strupene snovi (toksine), pa tudi žolčne snovi in maščobe. Encimi v hranilni kaši razbremenjujejo trebušno slinavko, ki ji je treba proizvajati manj lipaz (encimov, ki razgrajujejo maščobe). Vitamini in minerali kot so: baker, železo, magnezij ali kalij, so v buči v idealnih sorazmerjih, ki fiziološko ustrezajo naši presnovi.

Buča razstruplja telo, uravnava količino vode v tkivih in pomaga hujšati. Rumena barva je posledica karotinoidov – najljubše hrane našega imunskega sistema. Zdravljenje z bučami: pospešujejo prebavo in razstrupljajo črevesje, znižujejo količino maščob v krvi, razbremenjujejo trebušno slinavko, pomagajo pri razgrajevanju maščobnih blazinic, pospešujejo izločanje seča, pomagajo pri težavah z ledvicami in prostato, krepijo imunski sistem, krepijo varovalno ovojnico živcev, zato pomirjajo, preskrbujejo telo z vitaminom A.

 

 

 

 

Zdravljenje   Kvalitetno in poceni lektoriranje diplomskih nalog. Pri lektoriranju brezplačen prevod povzetka diplomske naloge.   MMS – čudežni mineral