ZDRAVJEZDRAVJE E-KNJIGEZDRAVJE PREHRANAZDRAVJE ODNOSIZDRAVJE VZGOJATERAPIJE ZDRAVJEZDRAVJE DUHOVNOST

 

CVETAČA

 

Sodi med kapusnice (križnice) in vsebuje zelo malo kaloričnih snovi (100 g nam da le 25 kcal), zato pa veliko takih snovi, ki delujejo proti raku in uravnavajo hormone, podobno kot brokoli in zelje. Še posebej varuje pred rakom dojke in debelega črevesa. Vsebuje veliko folne kisline (vitamin B4), ki v presnovi tesno sodeluje z vitaminom B12 in skrbi za celično rast in nastajanje krvi.

Zdravilno delovanje cvetače na sluznico debelega črevesa je uspešno pri preprečevanju črevesnega raka, še zlasti pri moških. Zdravljenje s cvetačo: odvaja odvečno tekočino iz telesa, pomaga pri težavah z ledvicami in mehurjem, pomaga pri shujševalnih kurah, pomaga pri nastanku zdrave črevesne sluznice, pomembna je za rast in obnavljanje celic, pospešuje nastajanje krvi, poskrbi za veliko vsebnost hranilnih snovi v vseh telesnih celicah, krepi imunski sistem in preprečuje infekcije, znižuje krvni tlak, preprečuje bolezni debelega črevesa.

 

 

Zdravljenje   Kvalitetno in poceni lektoriranje diplomskih nalog. Pri lektoriranju brezplačen prevod povzetka diplomske naloge.   MMS – čudežni mineral