DUHOVNA RAST

Nauk Vnebovzetih Mojstrov o JAZ SEM je resnični Življenjski nauk, ki vodi do Razsvetljenja ljudi. Dan je za vsesplošno dobrobit človeštva. Razumevanje velike ustvarjalne Besede Življenja JAZ SEM je velika Božja Moč, ki je ustvarila ta planet; je večni Zakon Življenja; je ravnotežje med vero in védenjem. Ko je nekdo poučen o Resnici o JAZ SEM, ki jo učijo Vnebovzeti Mojstri, ve, da je čaščenje Popolnosti najvišje poznavanje Življenja.

Namen nauka Vnebovzetih Mojstrov je učenje uporabe Besede JAZ SEM. Tako lahko človeštvo razume individualiziranega Boga v sebi in prejme Pomoč iz Območja Luči Vnebovzetih Mojstrov ter spodbudo in moč, da se zaščiti pred vse večjo zmedo in nemirom v svetu, ker lahko današnjemu svetu pomaga le Božansko posredovanje.

S tem Znanjem lahko pospešite svojo osebno rast tako, da spoznate in zavestno uporabite svojo lastno moč in sposobnosti. To vam bo pomagalo postati boljša oseba ter tako učinkovitejše služiti človeštvu in svojemu narodu pri izgradnji boljše družbe. Duhovna svoboda vas dvigne nad vse omejitve. Princip je preprost: notranji mir in duhovna rast vodita do samoobvladanja. Karkoli Življenje zahteva od vas, storite to po svojih najboljših močeh v skladu s svojim notranjim Božjim vodstvom. S pravilno dejavnostjo se naučite premagati vse ovire, dosežete popolno samoobvladanje in okrepite svoje dobre lastnosti. Tako lahko razvijete plemenite lastnosti za dobrobit sebi in vsemu človeštvu.

Namen širjenja Znanja o JAZ SEM je zaščititi in ohraniti vse konstruktivno v tem svetu, ohraniti Božje ideale s čaščenjem Boga na najvišji in najučinkovitejši možni način ter uresničiti Božji načrt za vse narode sveta, ki ljubijo Boga.

Resnica Življenja je, da je v vsem vesolju en sam Bog – to je dejavni Bog JAZ SEM. Prav tako je Resnica, da je v srcu vsakogar na Zemlji vsidran osebni Božji plamen. Ne le, da ima vsak v sebi Božansko iskro – iskro Boga JAZ SEM, temveč je resnično nad vsakomer osebna Prisotnost Boga v obliki duhovnega Telesa Luči. Ta individualizirana Božja Prisotnost JAZ SEM je neposredna vez vsakogar z Virom Življenja in vsega Dobrega, z Božanstvom v Velikem Središčnem Soncu, s katerim je Eno.

Ko se je v Stari zavezi Bog prikazal Mojzesu in mu zapovedal, da naj vodi otroke Izraela skozi puščavo, Ga je Mojzes vprašal: »Kaj naj jim rečem? Kako Ti je Ime?« Bog mu je odgovoril z besedami: »‘JAZ SEM, KI SEM!’ To povej Izraelskim otrokom: JAZ SEM me pošilja k vam.« ... »To je Moje ime na veke in to je Moj spomin vsem generacijam!« (2Mz 3:13-15)

Nauk o JAZ SEM so Vnebovzeti Mojstri dali človeštvu in za to ne zahtevajo ničesar v povračilo. Pričakujejo le poslušnost vsakogar svojemu lastnemu Božanskemu jazu, Ljubezni polno sodelovanje, poštenost in iskrenost.

Naj je vsak, ki bere te knjige, za vekomaj objet v Popolnost in Zmago Luči Vnebovzetih Mojstrov ter gre zmagovito naprej v vsaki svoji konstruktivni želji. Naj vsak doseže svoje Vnebovzetje in večno Svobodo v ‘vedno zmagoviti Božji Luči’.

 

 


 

Znanje o "Jaz sem" je zaokroženo v sedmih knjigah:

1. “ŽIVLJENJE IN NAUKI MOJSTROV VNEBOVZETJA” 

2. “JAZ SEM, KI SEM” 1. - 6. del (Izbrani nauki Saint Germaina in drugih Vnebovzetih Mojstrov)

Naročila knjig:
www.jazsem.net
telefon: 031 554 790

DOMOV

 JAZ SEM

Ti spisi razodevajo Božjo moč, njeno aktiviranje in uporabo. Svetujem jih tistim, ki so se pripravljeni resno obračati k Bogu in z uresničevanjem Njegovih zakonov celostno očistiti svojo podzavest in zunanjo zavest, saj postanejo z branjem in uporabo tega, kar tu piše, v posamezniku in njegovem svetu Božje moči dejavnejše. Kdor v skladu s to povečano Dejavnostjo ni pripravljen spremeniti svojega življenja v Božje zakonito življenje, lahko prej ali slej zaradi tega zelo trpi (dušno ali fizično).

Uporaba te Moči je izključna odgovornost posameznika. Vsak se mora zavedati celotne odgovornosti svojih občutkov, misli, besed in dejanj. Vsaka akcija sproži ustrezno reakcijo. Zato delujte za najvišjo dobrobit vsega Življenja – človeškega, živalskega, rastlinskega, mineralnega, Zemljinega, vesoljnega – kajti vse je Bog in največja in prva zapoved se glasi: »Ljubi Gospoda, svojega Boga, z vsem srcem in z vso dušo in z vsem mišljenjem!« (Mt. 22:38-39)

»Najvišja zapoved Večnosti je: »Bodite popolni, kot je vaš Oče v Nebesih popoln.« (Mt 5:48) Življenje vas bo vedno znova in znova vračalo v človeško utelešenje, dokler ne izpolnite te Vrhovne zapovedi Življenja. Ko jo udejanjimo, zaživimo ustvarjalno in smo nesmrtni.

Tekom sedanje širitve Luči po Zemlji je nujno, da ohranite železni nadzor nad svojimi občutki, mislimi in besedami, če se želite izogniti stalnim stiskam in izgubam v sebi in svojem svetu. Še nikoli v zgodovini planeta ni bilo to tako pomembno kot je zdaj.«

Saint Germain

To opozorilo vzemite zelo resno. To Znanje je posvečeno, zato ga tako tudi sprejmite in uporabite.

 

Zdravljenje s Svetlobo in psihoterapevtsko svetovanje.   Kvalitetno in poceni lektoriranje diplomskih nalog. Pri lektoriranju brezplačen prevod povzetka diplomske naloge.   MMS – čudežni mineral