Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po naši strani se strinjate s pravili uporabe piškotkov.V redu

ZDRAVJEZDRAVJE E-KNJIGEZDRAVJE PREHRANAZDRAVJE ODNOSIZDRAVJE VZGOJATERAPIJE ZDRAVJEZDRAVJE DUHOVNOST

Ti spisi razodevajo Božjo moč, njeno aktiviranje in uporabo. Svetujem jih tistim, ki so se pripravljeni resno obračati k Bogu in z uresničevanjem Njegovih zakonov celostno očistiti svojo podzavest in zunanjo zavest, saj postanejo z branjem in uporabo tega, kar tu piše, v posamezniku in njegovem svetu Božje moči dejavnejše. Kdor v skladu s to povečano Dejavnostjo ni pripravljen spremeniti svojega življenja v Božje zakonito življenje, lahko prej ali slej zaradi tega zelo trpi (dušno ali fizično).

Uporaba te Moči je izključna odgovornost posameznika. Vsak se mora zavedati celotne odgovornosti svojih občutkov, misli, besed in dejanj. Vsaka akcija sproži ustrezno reakcijo. Zato delujte za najvišjo dobrobit vsega Življenja – človeškega, živalskega, rastlinskega, mineralnega, Zemljinega, vesoljnega – kajti vse je Bog in največja in prva zapoved se glasi: »Ljubi Gospoda, svojega Boga, z vsem srcem in z vso dušo in z vsem mišljenjem!« (Mt. 22:38-39)

»Najvišja zapoved Večnosti je: »Bodite popolni, kot je vaš Oče v Nebesih popoln.« (Mt 5:48) Življenje vas bo vedno znova in znova vračalo v človeško utelešenje, dokler ne izpolnite te Vrhovne zapovedi Življenja. Ko jo udejanjimo, zaživimo ustvarjalno in smo nesmrtni.

Tekom sedanje širitve Luči po Zemlji je nujno, da ohranite železni nadzor nad svojimi občutki, mislimi in besedami, če se želite izogniti stalnim stiskam in izgubam v sebi in svojem svetu. Še nikoli v zgodovini planeta ni bilo to tako pomembno kot je zdaj.«

Saint Germain

To opozorilo vzemite zelo resno. To Znanje je posvečeno, zato ga tako tudi sprejmite in uporabite.

 

duhovnost

meditacija

ljubezen

duhovna rast

duhovni razvoj

reinkarnacija - krog rojstev in smrti

vnebovzeti mojstri modrosti

duhovni učitelji

višji jaz

Jezus - Kristus

Božič

Marija

Bog

molitev

religije

Saint Germain

Buda

teozofija

zdravljenje

samozdravljenje

zdravje

morala

intuicija

razsvetljenje

zlata doba

vnebovzetje

belo bratstvo

blaženost

samadhi

sreča

mladost - pomlajevanje

višja stanja zavedanja

angeli

spolnost - duhovnost

modrost

smrt

 


»Že stoletja pozna človeštvo opozorilo: »Ne morete služiti dvema gospodarjema.« (Mt 6:24), ker obstaja le ena inteligenca, ena moč, ena prisotnost, ki lahko deluje in to je Bog, ki deluje v vas. Ko se obračate k zunanjim dogajanjem in dajete moč raznim navideznim pojavom, služite napačnemu, nezakonitemu gospodarju, ker se zunanji pojavni svet lahko izrazi le z uporabo mogočne notranje (božje) energije.« (Saint Germain)

Nauk Vnebovzetih Mojstrov o JAZ SEM je resnični Življenjski nauk, ki vodi do Razsvetljenja ljudi. Razumevanje velike ustvarjalne Besede Življenja JAZ SEM je velika Božja Moč, ki je ustvarila ta planet; je večni Zakon Življenja; je ravnotežje med vero in védenjem.

V srcu vsakogar na Zemlji je vsidran osebni Božji Plamen. Vsak ima v sebi Božansko iskro - iskro Boga JAZ SEM in nad vsakomer je resnično osebna Prisotnost Boga v obliki duhovnega Telesa Luči. Ta individualizirana Božja Prisotnost JAZ SEM je neposredna vez vsakogar z Virom Življenja in vsega dobrega, z Božanstvom v Velikem Središčnem Soncu, s katerim je Eno.

Zdravljenje  CaliVita   Kvalitetno in poceni lektoriranje diplomskih nalog. Pri lektoriranju brezplačen prevod povzetka diplomske naloge.   MMS – čudežni mineral

ZDRAVJE - DOMOV

Zapolnite bivanjsko praznino in ohranite duševno zdravje.