DUHOVNOST

Vedeti morate, da psihično (astralno) področje nima nobene zveze z duhovnostjo. Za tiste, ki želijo vede ali nevede vstopiti v to področje, bi bilo bolje, da se niso nikoli rodili v to življenje. Čarobni pojavi tega področja so nadvse mamljivi in tisti, ki so čvrsto usmerili svojo pozornost nanje, se ne morejo več otresti tega področja. Morda bodo potrebovali več življenj, preden se ga bodo osvobodili.

Na vseh nivojih zavesti so delčki neprepoznane Resnice, ker brez Nje ne more nič obstajati. Razumeti morate, da je v vseh stvareh in vseh dejavnostih v večji ali manjši meri dejavna Božja energija, čeprav mnogokrat napačno uporabljena.

Iskren učenec ne polaga niti najmanjše pozornosti na kakršnekoli pojave iz tega področja (npr. psihično videnje ali slišanje ...), temveč ve, da se mora prebiti skozenj z močjo svoje Notranje volje, izražene skozi svojo zunanjo odločnost in vstopiti v Elektronski pas Luči oziroma Eterično področje, ki se nahaja iznad astralnega in kjer obstaja le Resnica.

V psihičnem sloju misli in občutkov so v osnovi dejavne tako imenovane zle sile tega sveta. Včasih duše, ki so dosegle že precejšen Notranji razvoj zaradi nerazumevanja prave resničnosti dogajanj v tem področju, dopustijo svoji pozornosti, da je pritegnjena k njim. Ker se jim prezgodaj odpre neka psihična sposobnost, ki jo sprejmejo kot pravo, saj jim je predstavljena kot Resnica, in zaradi nekaj nenavadnih doživetij, ohranijo svojo pozornost na teh dogajanjih. Ko so enkrat trdno osredotočeni na psihično področje, vsak brez izjeme spozna, da v vsem tem ni nobene Resnice.

Bitja, ki delujejo iz teh področij, poskušajo dobiti druge pod svoj vpliv, npr. tako da jim omogočijo sposobnost napovedovanja prihodnosti. Te napovedi se od časa do časa uresničijo, da bi se pozornost posameznika, ki ga želijo dobiti pod svoj vpliv, še bolj usmerila k njim.

Ker vsak po svoji svobodni volji sprejme ta vplivanja vase, mu pri tem ne more pomagati niti Mojster. Le v nekaterih primerih posameznik spozna svojo zmoto še preden postane preveč ujet v ta področja in z iskrenim Klicem za osvoboditev prejme pomoč enega od Vnebovzetih Mojstrov, ki ga popolnoma osvobodi.

V zelo redkih primerih gre nekdo skozi to psihično področje, a zaradi svoje velike čistosti tega sploh ne opazi. Tak posameznik je resnično nadvse srečen.

Sile v teh področjih delujejo najbolj neposredno na občutkovno raven – in to pomeni na strasti posameznika, ker je le te najlažje doseči.

...

 

S pospešitvijo atomskega nihanja fizičnega telesa se to dvigne v čisto Elektronsko telo (Telo Luči), ki ga je Jezus označil kot nevestina obleka Duha. Je iz čiste Luči elektronov, na katero se ne more nikoli vtisniti nobena nepopolnost.

Ta Luč je Snov, Energija in Svetloba – vse troje v enem. To čisto Elektronsko Luč (iz katere je sestavljeno vaše večno duhovno Telo Luči) Mogočna Prisotnost JAZ SEM zgosti v samorazsvetljeno Snov. To Telo je za vas samovzdrževana, nesmrtna, vednorazširjajoča, večnopopolna oblika in shramba Božanske Ljubezni, Luči, Modrosti in Moči iz samega Božjega Srca. Je vaš večni poosebljeni Tempelj Življenja in srčni center vašega sveta izraženih oblik. Včasih se obračamo Nanj kot na Belo Ognjeno Telo zaradi zaslepljujoče Bele Luči, ko jo izžareva okoli s tako velikim sijem in močjo, da človeškemu očesu izgleda kot Beli ogenj. Navadna oseba lahko vanj gleda le za delček sekunde.

To je Telo, v katerem je Jezus naredil svoj Vnebohod. Ko se Luč v tem Telesu dvigne v višjo oktavo Življenja, s tem nastane večja nihajna dejavnost in Telo postane nevidno za zemeljske oči, ki lahko zaznavajo le znotraj določenih oktav nihanja. Ko se s samoprečiščevanjem posameznika dvigne njegova nihajna frekvenca, Luč v vsakem elektronu fizičnega telesa zažari svetleje. Njihova izžarevanja se tako okrepijo, da fizično telo postane najprej samorazsvetljeno, nato preseže zemeljsko silo težnosti in nazadnje lahko posameznik zavestno in po svoji volji zmanifestira svoje telo na katerikoli nihajni stopnji. Lahko pride in gre kamorkoli želi v vsej neskončnosti, ker čista elektronska Luč obstaja po vsem stvarstvu. Čim atomska struktura posameznikovega fizičnega telesa postane popolna Luč, vstopi v en večni Element – v veliko Univerzalno morje sijočega belega Bistva, iz katerega Bog ustvarja vse oblike. Edino v tem stanju Življenja obstajajo popolna Svoboda, Mojstrstvo in Dosežki. To je Resničnost in končno stanje človeškega bivanja, v katerem je posameznik dvignjen v polno Božanskost. V tem stanju je za vekomaj svoboden, vseprisoten, vseveden ter sposoben iti kamorkoli in izpolniti vsako svojo željo. Še vedno pa je individualno bitje, samozavedajoče žarišče Mogočne Prisotnosti JAZ SEM.

Luč je izvor vsega dobrega. Do širitve Luči pride, ko se poviša nihajno delovanje fizičnega atoma, dokler ne postane čisto elektronsko samorazširjajoče se Bistvo oziroma Duh – čista Božja snov – Luč! Luč! Luč!

 

 


 

Znanje o "Jaz sem" je zaokroženo v sedmih knjigah:

1. “ŽIVLJENJE IN NAUKI MOJSTROV VNEBOVZETJA”

2. “JAZ SEM, KI SEM” 1. - 6. del (Izbrani nauki Saint Germaina in drugih Vnebovzetih Mojstrov) ...

 

 

NOVA KNJIGA:

 

Mojstri in Sedem Žarkov – 1. Žarek / Modri

 

● Božja Volja

● Moč

● Zaščita

● Vera

● Božanska Usmeritev

● Znanost Izgovorjene Besede JAZ SEM …

 

Prva iz serije knjig o Sedmih Božjih Žarkih. Vsak Žarek ima določene Božje lastnosti, ki jih še posebej izražajo Mojstri tega Žarka. V knjigah so opisane te lastnosti, njihova uporaba, Mojstri, Templji Luči Mojstrov, podane so odredbe in molitve za dosego teh lastnosti. Vsak Žarek je povezan z eno od čaker.

 

Modri Žarek je pomemben pri vsem, kar delamo. Varuje nas ter je  bistven za pravilno uporabo moči, vodstvenih  sposobnosti in govornih sposobnosti (grlena čakra). Pomemben je za razvoj in ohranitev naše vere v Boga v sebi ter za našo uskladitev z Božjo voljo in s svojim Božanskim načrtom.

 

Modri Žarek in Mojstri tega Žarka nam pomagajo preseči:

dvom, nemoč, samovoljo, nadzor, obsodbe, opravljanje, strah, neodločnost, nesamozavestnost, odvisnosti (od opojnih sredstev, odnosov, razvad) …

 

Mojstri, ki usmerjajo Modri Žarek:

El Morya Nadangel Mihael Elohim Herkul Veliki Božanski Usmerjevalec Bog Himalaja Surya  …

 

 

V knjigi se boste seznanili tudi z:

Manuji – praočetje človeštva Bogovi Gora Zvezda Sirius – naš izvorni Dom Nevnebovzeti Mojstri Himalaje pomoč pri osvobajanju od entitet …

 

format: A5

število strani: 256

 

Naročila knjig:
www.jazsem.net
telefon: 031 554 790

 JAZ SEM

DOMOV

Ti spisi razodevajo Božjo moč, njeno aktiviranje in uporabo. Svetujem jih tistim, ki so se pripravljeni resno obračati k Bogu in z uresničevanjem Njegovih zakonov celostno očistiti svojo podzavest in zunanjo zavest, saj postanejo z branjem in uporabo tega, kar tu piše, v posamezniku in njegovem svetu Božje moči dejavnejše. Kdor v skladu s to povečano Dejavnostjo ni pripravljen spremeniti svojega življenja v Božje zakonito življenje, lahko prej ali slej zaradi tega zelo trpi (dušno ali fizično).

Uporaba te Moči je izključna odgovornost posameznika. Vsak se mora zavedati celotne odgovornosti svojih občutkov, misli, besed in dejanj. Vsaka akcija sproži ustrezno reakcijo. Zato delujte za najvišjo dobrobit vsega Življenja – človeškega, živalskega, rastlinskega, mineralnega, Zemljinega, vesoljnega – kajti vse je Bog in največja in prva zapoved se glasi: »Ljubi Gospoda, svojega Boga, z vsem srcem in z vso dušo in z vsem mišljenjem!« (Mt. 22:38-39)

»Najvišja zapoved Večnosti je: »Bodite popolni, kot je vaš Oče v Nebesih popoln.« (Mt 5:48) Življenje vas bo vedno znova in znova vračalo v človeško utelešenje, dokler ne izpolnite te Vrhovne zapovedi Življenja. Ko jo udejanjimo, zaživimo ustvarjalno in smo nesmrtni.

Tekom sedanje širitve Luči po Zemlji je nujno, da ohranite železni nadzor nad svojimi občutki, mislimi in besedami, če se želite izogniti stalnim stiskam in izgubam v sebi in svojem svetu. Še nikoli v zgodovini planeta ni bilo to tako pomembno kot je zdaj.«

Saint Germain

To opozorilo vzemite zelo resno. To Znanje je posvečeno, zato ga tako tudi sprejmite in uporabite.

Zdravljenje s Svetlobo in psihoterapevtsko svetovanje.   Kvalitetno in poceni lektoriranje diplomskih nalog. Pri lektoriranju brezplačen prevod povzetka diplomske naloge.   MMS – čudežni mineral