ZDRAVJEZDRAVJE E-KNJIGEZDRAVJE PREHRANAZDRAVJE ODNOSIZDRAVJE VZGOJATERAPIJE ZDRAVJEZDRAVJE DUHOVNOST

 

GRENIVKE

 

So prava bomba zdravilnih in varovalnih sestavin, še zlasti vsebujejo veliko vitamina C, ki je neločljivo povezan z imunskim sistemom ter deluje kot biokatalizator. Grenivka je bogata tudi z bioflavonoidi (rastlinske zaščitne snovi), ki povečajo učinkovitost vitamin C tudi do 20-krat in so močan zdravilni dejavnik za ožilje. Občutljive molekule vitamina C bi v plodu hitro oksidirale – se razgradile, če bioflavonoidov ne bi bilo.

Grenivke vsebujejo tudi veliko folne kisline (B4), ki je nujno potrebna za celično rast in nastajanje krvi, zato so nujno potrebne predvsem odraščajočim otrokom in mladini. Zdravljenje z grenivkami: pomagajo pri težavah z venami, krčnih žilah in hemoroidih, krepijo imunski sistem, pospešujejo nastajanje hormonov, preprečujejo infekcije in prehlade, čistilno delujejo na črevesje in stabilizirajo črevesno floro, poživljajo presnovo in rast celic, pomagajo pri shujševalnih kurah.

 

 

 

  Kvalitetno in poceni lektoriranje diplomskih nalog. Pri lektoriranju brezplačen prevod povzetka diplomske naloge.   MMS – čudežni mineral