Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po naši strani se strinjate s pravili uporabe piškotkov.V redu

      ZDRAVJEZDRAVJE E-KNJIGEZDRAVJE PREHRANAZDRAVJE ODNOSI    

Jodova raztopina doziranje:

Pri uporabi Lugolove oz. jodove raztopine je začetni odmerek dve kapljici v kozarec vode in tja do šest kapljic. Naše potrebe po jodu se razlikujejo, vendar bi moralo biti 2-4 kapljic dovolj tudi za tiste, ki leta živimo v pomanjkanju elementarnega joda in smo pod velikim vplivom broma, vsebovanega v živilih, ki so najbolj uživa in sicer kruh in mleko.

Lugolova t.i. jodova raztopina bi morala vsebovati 5,0 odstotka joda in 10,0 odstotka kalijevega jodida v vodi.
Dve kapljici vsebujeta 5 mg joda in 7,5 mg kalijevega jodida.

Jod je najvarnejši od vseh elementov v sledovih.

Izjema so tisti, ki imajo alergijo na jod, kar je sicer zelo redek pojav. 

 
Lugolova oz. jodova raztopina - 30ml, po originalni recepturi - VSTOPI.

Jodova raztopina - več informacij.

PRI ČEM POMAGA JODOVA RAZTOPINA


Pomaga pri hudi depresiji, v kombinaciji z magnezijevim kloridom razstrupi strupene kovine iz telesa in strupe iz telesa, od katerih sta še posebej nevarna brom in živo srebro. Menijo, da je vzdrževanje visoke ravni joda v telesu najboljši način za preprečevanje raka na dojki. Uspešno tudi pomaga reševati vse ženske težave, povezane z ženskimi reproduktivnimi organi, bolečine med menstruacijo, raka materničnega vratu, itd.
Stabilizira razne težave s srcem, izboljša težave s ščitnico in nadledvične žleze, izboljša stanje diabetikom, pri bolnikih z depresijo vodi do skoraj takojšnje izboljšanje razpoloženja, rešuje dolgoletno migreno, mazanje cist z Lugolovo - jodovo raztopino povzroči, da se zmanjšajo in izginejo, deluje blažilno na pike žuželk in tako naprej. Ugotovili boste, da vaše telo in možgani funkcionirajo veliko bolje kot preden ste začeli s terapijo jodove raztopine (Lugolove raztopine).


 

 

jodova raztopina ali Lugolova