Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po naši strani se strinjate s pravili uporabe piškotkov.V redu

ZDRAVJEZDRAVJE E-KNJIGEZDRAVJE PREHRANAZDRAVJE ODNOSI    

Lugolova ali jodova raztopina:

Pismo, ki kroži po internetu o tem, katere so čudežne lastnosti joda:


JOD - najboljši antibiotik, ki ima najboljše protivirusno in antiseptično delovanje vseh časov.

Farmacevtska industrija ga je izločila iz uporabe v letu 1980. Čeprav se je 200 let uporabljal kot zdravilo in kot aditiv za živila kot Lugolova raztopina. Ugotovili so, da bi jih nadaljnja proizvodnja pripeljala do stečaja. Jod je v vseh naših organih in tkivih, brez joda ni življenja, tako kot tudi ne zdravega in funkcionalnega telesa.

Potreben je za zdravo ščitnico, dojke, preprečuje ciste na jajčnikih očisti in uniči vse patogene. Znano je, da patogeni organizmi ne morejo preživeti v njegovi prisotnosti, zato je učinkovito orodje v boju proti raku.

Bistven je za celoten kardiovaskularni sistem in vpliva na delovanje vseh žlez in hormonov. Je zdravilo za golšo, preprečuje prehlad ali gripo, akne, PMS, depresijo, alergije, infekcije mehurja, dermatitis in glivične infekcije. Ustavi zastrupitve s salmonelo, prečisti vodo, odpira sluznico grla in žrela.
 

 
Lugolova raztopina - 30ml, po originalni recepturi - VSTOPI.

 

Resnica o Lugolovi raztopini - VSTOPI.

UŽIVANJE LUGOLOVE RAZTOPINE


Treba je jemati vsak dan eno do dve kapljici jodove raztopine t.i. Lugolove raztopine kot rešitev za navedene zdravstvene težave. Dnevno po eno do dve kapljici zmešate z vodo, sokom ali mlekom.

Na ta način bo odpravljena prva faza razvoja raka in ubite nenormalne celice v telesu na mestih, oddaljenih od izvirnega raka.

Ne pozabite, jod je univerzalno zdravilo in prehransko dopolnilo, ki nam omogoča, da smo sami svoj zdravnik. To je bistveno hranilo za dobro zdravje, preprosto sredstvo za različne telesne in duševne motnje, učinkovito sredstvo za razstrupljanje in antiseptik.

Farmacevtska industrija vam pove, da imate ribe in pozabi povedati, da bi bilo treba na dan pojesti 9 kg rib kot nadomestek za kapljico Lugolove raztopine.


Dr. med. G. E. Abraham je dejal, da je prepoved uporabe te raztopine povzročila več trpljenja in smrti od obeh svetovnih vojn skupaj.


 

NEKAJ NASVETOV ZA UPORABO Lugolove raztopine:


Kašelj - Če imate težave s izkašljevanjem popijte kozarec tople vode, v katero ste dali tri kapljice Lugolove raztopina, saj pomaga pri odpiranju žrela in dihalnih poti.

Zastrupitev s hrano - Zaustavi zastrupitve s salmonelo, če jo zaužiješ prvo uro, ko je prišlo do zastrupitve. V ½ skodelice vode, dodamo 6 kapljic raztopine, premešamo in pijačo v celoti zaužijemo. Vzemite 4 x na dan po obroku in pred spanjem, 3 dni zapored, nato pa po potrebi.

Dermatitis - Jod nanesite na kožo in pustite da se posuši. Čez nekaj ur bo površina kože postala oranžna. Ko je suha, nanesite olje z naravnim vitaminom E, ki bo zacelilo vašo kožo. To odstrani dermatitis v roku 24 ur.

Čiščenje vode - Jod uničuje bakterije, viruse in ciste. Pri 20 stopinjah Celzija, bodo vsi patogeni uničeni v 10 minutah.

 

jodova raztopina