REINKARNACIJA

Kako izstopiti iz kroga rojstev in smrti? Kako preseči reinkarnacijo?

Že od nekdaj so ljudje želeli izvedeti, kako naj dosežejo Kristusovo zavest. Prvi veliki korak je spoznanje in sprejetje Velike Prisotnosti JAZ SEM, v sebi bivajočega Boga. Drugi korak je uporaba te Prisotnosti JAZ SEM, ker ko rečete JAZ SEM z razumevanjem kaj to pomeni, ste s tem stopili v Kristusovo zavest.

To ne pomeni, da boste takoj izrazili polnost te Kristusove zavesti, ker najprej morate vedeti, kam ste namenjeni in kaj želite storiti, preden lahko nekaj dosežete.

Vsi, ki so dosegli Vnebovzetje, so šli po tej poti. Uporabili so ista sredstva, kot jih morate vi, kajti vse poti vodijo v Veliko Središčno Sonce – Božanstvo.

Naš ljubljeni Jezus je podaril človeštvu enega največjih blagoslovov in to ne le s tem, da je pokazal vzor od rojstva do Vnebovzetja, temveč s tem, da je naredil večni zapis v eterični ovoj Zemlje, ki zdaj sveti vsem ljudem. Malo lahko tisti, ki niso Vnebovzeti, razumejo kaj to pomeni za človeštvo. To je večni svetilnik, ki kaže pot v Luč. In Vnebovzetje, kot ga je pokazal Jezus, ne predstavlja nekaj, kar je možno narediti, temveč nekaj, kar se končno mora narediti.

Kolikor veliki so že bili čudeži, ki jih je naredil, nam je ob tem obljubil: »Celo večja dela od teh boste delali.« (Jn 14:12) Pogosto se nekateri čudijo, kaj večjega od tega, kar je storil Jezus, se lahko še naredi. Toda On nam je povedal, da je naredil le majhen del od univerzalnega služenja, ki se lahko nudi bližnjim.

Nam ta dan vedno predstavlja zavesten začetek tistega najčudovitejšega dosežka – Vnebovzetja. V trenutku, ko postanete zavestni tega dejstva, se začne postopek vašega lastnega Vnebovzetja in glede na to, v kolikšni meri sprejmete to Resnico, ga boste dosegli hitro ali pa v daljšem časovnem obdobju.

Moja osebna izkušnja je, da ko sem postala zavestna pomena Prisotnosti JAZ SEM in začela uporabljati Njene moči, sem kmalu opazila, da se nič več ne zavedam časa in prostora. Ko sem bolj in bolj vstopala v to širitev zavesti, so mi bile stvari, ki sem si jih želela, vedno bolj na dosegu roke. Poudarjam: vse stvari so se nahajale znotraj moje osebne moči zapovedovanja. Ob tem sem prišla do spoznanja, da je Božanska Ljubezen mogočna, povezovalna Moč, ki drži vse stvari skupaj in na svojem mestu. Od te Božanske Ljubezni sem se začela učiti in naredila me je nepremagljiv magnet za vse, na kar sem usmerila svojo željo.

Ta enostavna Resnica je ena najmočnejših, ki jo učenci Luči najprej prejmejo. Z njo spoznajo, da se lahko dvignejo nad navidezne omejitve okoli sebe in to korak za korakom tudi zares naredijo.

Nato pride do velikega priliva in izliva mogočnega Notranjega jaza, ki sam po sebi vsebuje snov vsega, kar si lahko srce zaželi. In poudarjam: vaša sposobnost in avtoriteta, da tej snovi določite lastnosti in obliko, je tisto, kar povzroči, da se oblikuje tako kot zahtevate, pa naj gre za Mir, Ljubezen, zlato ali Razsvetljenje.

Rečem vam, ljubljeni učenci Luči: Prebudite se, o ljubljeni, v svojo avtoriteto, pravico, zavestno sposobnost, da uporabite ta veliki Zakon za svoje popolno Zdravje, večno Mladost in Lepoto, Božje obilje, Razsvetljenje svojega uma in telesa ter se nato dvignite v veličastje Boga, v svojo večno Svobodo.

Ko boste začeli korak za korakom dosegati vedno več in več, boste pozabili na vse zunanje okoliščine, kajti občutili boste, kako vas veličastno objema ta mogočni Notranji Mojstrski jaz, ki ni nikoli in nikoli ne bo poznal ne časa ne prostora.

Vi ste gospodar in imate oblast nad svojim življenjem in svetom v trenutku, ko spoznate, da so ta energija, moč in inteligenca, ki jih uporabljate, iz Prisotnosti JAZ SEM.

Kako srečni so zares tisti, ki spoznajo, zares spoznajo to Resnico.

Jezus je rekel: »Spoznajte Resnico in Resnica vas bo osvobodila.« (Jn 8:32) To je eden najmogočnejših delov te Resnice. Uporabite ga, o ljubljeni, z vso odločnostjo. Vrzite vso negotovost iz svojega uma in z vso gotovostjo se boste vzpenjali po zlatih stopnicah Dosežkov in to sijoče Izžarevanje bo vedno močnejše. A ko boste pogledali nazaj, se boste začudeno vprašali »Kako sem lahko tako dolgo hodil v temi, ko je ves čas nad menoj sijal ta Mogočni Plamen Življenja, pripravljen, da v trenutku izniči vsako mojo napačno stvaritev?«

Povem vam, ljubljeni, ni vam treba neomejeno dolgo čakati, da spoznate to Mogočno Prisotnost. Stegnite svoje roke k Njej in Ji z vsem čaščenjem naročite, da vas dvigne iz vseh teh navideznih omejitev. In v trenutku boste oblečeni v Kristalno ogrinjalo, ki sije z bleščečo Svetlobo. In opasani boste s pasom iz draguljev. Vaša pravica je, da nosite to obleko in da v rokah držite sijoče žezlo Božanstva, Žaromet svoje mogočne Duše, ki ga lahko obrnete h katerikoli stvari, mestu, višavi in od tam prejmete Razodetje.

Takšna je, dragi bratje in sestre, slika tega, kar smo dosegli Mi in kar lahko prav tako dosežete tudi vi.

Nikoli se ne utrudite od stalnega usmerjanja svoje zavesti k

JAZ SEM Vnebovzeta Prisotnost.

‘I AM’ the Ascended Presence.

In ko to rečete, vedite, da je to samoohranjajoča, izžarevajoča Moč, s katero zavestno dosegate svojo polno Božanskost, polnost Božjega jaza.

mojstrica Nada

 

Vsi, ki zapustijo svoje fizično telo (tj. fizično umrejo) in so živeli pozitivno, konstruktivno življenje, ne ostanejo v nižji Zemljini atmosferi (nižjem astralu), temveč jih Sveti Kristusov Jaz in Vnebovzeti Mojstri odvedejo neposredno v območje Luči, kjer je višja Zemljina atmosfera, ki se nahaja iznad vseh uničevalnih nihanj nižje atmosfere (kjer se zadržujejo entitete). To območje Luči oziroma višja Zemljina atmosfera še ni območje Vnebovzetih Mojstrov. V njem prebivajo konstruktivne duše oziroma Življenjski Tokovi med posameznimi utelešenji. Tam si za nekaj časa odpočijejo, pregledajo rezultate svojega zemeljskega življenja in prejmejo navodila Vnebovzetih Mojstrov za naslednje življenje. In v nekem življenju končno postanejo sposobni sprejeti zavestno razumevanje Vnebovzetih Mojstrov o Mogočni Prisotnosti JAZ SEM ter začeti uporabljati ta Zakon o JAZ SEM za raztopitev in izničenje vseh svojih neskladnih stvaritev, omejitev, napak in problemov – z uporabo Vijoličnega Očiščevalnega Plamena. Ko to dosežejo, jim je dana pomoč enega ali več Vnebovzetih Mojstrov za dovršitev Zmage Vnebovzetja. Ko to dosežejo, se nikoli več ne utelesijo v fizične telesu.

Otroci Zemlje, ki zapustijo fizično telo skozi tako imenovano smrt, ostanejo v območju Luči do svojega naslednjega utelešenja.

Naš ljubljeni Mojster mi je podrobno pojasnil, da je včasih nekdo povzdignjen v to Stanje tik pred svojo fizično smrtjo, toda vsak mora dovršiti Vnebovzetje iz nivoja fizičnega življenja. Če je Srebrni trak Luči, ki iz Božje Prisotnosti teče v fizično telo, umakne, je nemogoče razsvetliti in povzdigniti telo. Taka oseba se mora ponovno utelesiti z namenom, da doseže končno Svobodo iz nivoja fizične človeške izkušnje. Vsako Vnebovzetje se mora izvesti zavestno, ker je to dosežek Vnebovzetega Mojstrstva, to je popolna Zmaga nad vsemi zunanjimi izkušnjami osebnega jaza. Prebral vam bom Njegove besede, ki sem jih zapisal po Njegovem navodilu.«

Obrnil se je k pisalni mizi, vzel iz nje beležnico, jo odprl in začel brati:

»Tako imenovana smrt je le priložnost za počitek in ponovno uglasitev osebne zavesti. Tako se osvobodi zemeljskega nemira in neskladij za toliko časa, da zopet prejme pritok Luči in Moči, ki usposobi zunanji um, da se lahko znova vklopi v fizično izkušnjo. Fizično utelešenje je namenjeno pripravi, izpopolnitvi in razsvetlitvi telesa, katerega nihajno delovanje se lahko dvigne in združi s telesom Mogočne Prisotnosti JAZ SEM. Imenujemo Jo Čarobna Prisotnost.

 

Lepota in čudovitost Prisotnosti je v tem, da vse, kar dosežete v Njenem razumevanju, povsem jasno odnesete s seboj, ko zapustite telo. Ko odvržete telo, vas Vnebovzeti Mojstri odvedejo v Svoje območje Luči. Pomagajo vam, da občutite svojo polno resničnost in Zmago. Ko se v naslednjem utelešenju znova vrnete na Zemljo, hitro dosežete svojo Zmago in Vnebovzetje. Zato preljubi, je to razumevanje tako močno in daljnosežno. Vse, kar dosežete v potrjevanju svoje Prisotnosti, je večno. Nikoli ni izgubljeno. Tega v svojem svetu občutkov nikoli ne morete pozabiti.

 

 


 

Znanje o "Jaz sem" je zaokroženo v sedmih knjigah:

1. “ŽIVLJENJE IN NAUKI MOJSTROV VNEBOVZETJA” 

2. “JAZ SEM, KI SEM” 1. - 6. del (Izbrani nauki Saint Germaina in drugih Vnebovzetih Mojstrov)

Naročila knjig:
www.jazsem.net
telefon: 031 554 790

DOMOV

 JAZ SEM

Ti spisi razodevajo Božjo moč, njeno aktiviranje in uporabo. Svetujem jih tistim, ki so se pripravljeni resno obračati k Bogu in z uresničevanjem Njegovih zakonov celostno očistiti svojo podzavest in zunanjo zavest, saj postanejo z branjem in uporabo tega, kar tu piše, v posamezniku in njegovem svetu Božje moči dejavnejše. Kdor v skladu s to povečano Dejavnostjo ni pripravljen spremeniti svojega življenja v Božje zakonito življenje, lahko prej ali slej zaradi tega zelo trpi (dušno ali fizično).

Uporaba te Moči je izključna odgovornost posameznika. Vsak se mora zavedati celotne odgovornosti svojih občutkov, misli, besed in dejanj. Vsaka akcija sproži ustrezno reakcijo. Zato delujte za najvišjo dobrobit vsega Življenja – človeškega, živalskega, rastlinskega, mineralnega, Zemljinega, vesoljnega – kajti vse je Bog in največja in prva zapoved se glasi: »Ljubi Gospoda, svojega Boga, z vsem srcem in z vso dušo in z vsem mišljenjem!« (Mt. 22:38-39)

»Najvišja zapoved Večnosti je: »Bodite popolni, kot je vaš Oče v Nebesih popoln.« (Mt 5:48) Življenje vas bo vedno znova in znova vračalo v človeško utelešenje, dokler ne izpolnite te Vrhovne zapovedi Življenja. Ko jo udejanjimo, zaživimo ustvarjalno in smo nesmrtni.

Tekom sedanje širitve Luči po Zemlji je nujno, da ohranite železni nadzor nad svojimi občutki, mislimi in besedami, če se želite izogniti stalnim stiskam in izgubam v sebi in svojem svetu. Še nikoli v zgodovini planeta ni bilo to tako pomembno kot je zdaj.«

Saint Germain

To opozorilo vzemite zelo resno. To Znanje je posvečeno, zato ga tako tudi sprejmite in uporabite.

 

Zdravljenje s Svetlobo in psihoterapevtsko svetovanje.   Kvalitetno in poceni lektoriranje diplomskih nalog. Pri lektoriranju brezplačen prevod povzetka diplomske naloge.   MMS – čudežni mineral