ZDRAVJEZDRAVJE E-KNJIGEZDRAVJE PREHRANAZDRAVJE ODNOSIZDRAVJE VZGOJATERAPIJE ZDRAVJEZDRAVJE DUHOVNOST

 

KUMARE

 

Najpomembnejša sestavina kumar je erepsin, encim, ki cepi beljakovine in uničuje bakterije in gliste v črevesju, hkrati pa čisti črevo. K zdravilnosti kumar prispeva tudi velika količina vode (do 95% vode), v kateri so učinkovine raztopljene v fiziološko najprimernejši obliki. Poleg tega je zadrževanje kumar v želodcu zelo kratkotrajno, tako da zelo kmalu dosežejo mesto svojega delovanja - črevesno sluznico.

Grenke snovi v kumari so zdravilne, ker čistijo črevesje, zato je dobro kumare uživati neolupljene. Kumare pomagajo pri težavah z mehurjem in ledvicami, pri želodčnih vnetjih ter delujejo razstrupljajoče. Zdravljenje s kumarami: izboljšujejo izkoristek beljakovin, čistijo črevesje, delujejo odvajalno in razstrupljajo telo, zmanjšujejo telesno težo, lajšajo ledvične težave in težave z mehurjem, krepijo imunski sistem in sluznice, krepijo vezivna tkiva, lepšajo kožo in lase, lajšajo težave z očmi, pomagajo pri sončnih opeklinah.

 

 

 

  Kvalitetno in poceni lektoriranje diplomskih nalog. Pri lektoriranju brezplačen prevod povzetka diplomske naloge.   MMS – čudežni mineral