Ljubezen

Vedite, ljubljeni učenci Luči, da brez zavestnega Klica k svoji Prisotnosti in sprostitve Njene Moči Božanske Ljubezni ne morete imeti resnične sreče. Vaš Klic k Prisotnosti sprosti Ljubezen, Modrost in Moč v uravnoteženo delovanje. Dokler ne boste začeli čutiti polne sprostitve Moči iz svoje Prisotnosti JAZ SEM, ne boste nikoli vedeli, kaj je resnična sreča.

Najhitrejša pot je močna Ljubezen do svoje Prisotnosti.

Ljubljeni, povem vam, ko začnete svojo pozornost resnično goreče in odločno usmerjati k svoji Prisotnosti, se ne more nič postaviti pred vas. Njena čudovita, neskončna Moč Luči vas objema. Teče v vas in skozi vsak atom, vsako celico vašega telesa.

Ljubljeni, spomnite se, da imate v svojih možganih točko, ki razpošilja to zelo okrepljeno Luč, ki prihaja v vaše telo, v vsako celico telesa. S Klicem k svoji Prisotnosti deluje širitev te Luči tudi skozi vsako celico vašega telesa.

Vzemimo za primer naslednjo ponazoritev: ko sedite in sprejemate Moje besede, je naša pozornost (vaša in Moja) na tej izpopolnjujoči Prisotnosti JAZ SEM, Vnebovzetem Bitju, Popolnosti Življenja. In zato Jo sprejemate v svojih občutkih. Vsak trenutek, ko je naša pozornost pri Prisotnosti JAZ SEM in teh Velikih, ki so dosegli Popolnost, poteka proces vašega dviga. V vsaki celici vašega telesa poteka širitev točk Luči. To je natančna, nenehna, močna dejavnost, ki je nič nebožanskega ne more spremeniti.

Ko ustvarite Klic k svoji Mogočni Prisotnosti JAZ SEM za oskrbo z denarjem, postanejo Ljubezen, Moč in Modrost vaše Prisotnosti dejavne skozi Energijo, ki teče skozi vaše fizično telo. Vaš Tok Življenja in Energija gresta od vas kot izžarevanje, ki z Modrostjo vaše Prisotnosti usklajuje, vodi in priskrbi situacije za vašo otipljivo fizično oskrbo. Ko enkrat to razumete, ne boste nikoli več ostali brez potrebne oskrbe z denarjem za svojo srečo, udobje in služenje Luči. Če je vaš motiv napačen, vam vaša Mogočna Prisotnost JAZ SEM ne bo odgovorila. Potem začne človeški jaz brskati po zunanjem svetu s strahom in je ves iz sebe.

Svojo pozornost posvetite Prisotnosti in jo tam ohranjajte. Tako bodo Njena Ljubezen, Modrost in Izžarevanje skozi vas naredile vse na popoln način. Samo recite:

Mogočna Prisotnost JAZ SEM! Naj zdaj naredim to, kar je v tem trenutku najpopolnejše.

Nebožanske stvaritve nimajo nobene moči pred Močjo in Prisotnostjo Luči in Življenja, ki sta v resnici eno in isto. Zato si zapomnite, ljubljeni, ko pokličete dejavnost te velike Prisotnosti JAZ SEM v svoj svet, s tem pokličete uravnoteženo dejavnost in Moč Življenja – Ljubezen, Modrost in Moč - , ki je mogočno žarišče Boga, Mogočne Prisotnosti JAZ SEM v vaši točki Univerzuma. In temu Žarišču se ne more upreti nobena moč. Nobena moč ga ne more poteptati, vse dokler ste obrnjeni k Bogu v sebi in Ga kličete. Vi kot posamezniki Ga morate poklicati. In karkoli se dogaja okoli vas, nima nič opraviti z vašo Zmago, nima nič opraviti s tem, kar v imenu Življenja priznavate v svojem svetu.

Zato nima nobena oseba, stvar ali situacija nobene moči nad vašo Mogočno Prisotnostjo JAZ SEM. Dovolj je, že če se samo zavedate tega. Ko tiho, mirno in odločno pokličete Prisotnost in se Njen mogočni tok izlije v vaše telo in skozenj v vaš svet dejavnosti, je to zapovedujoča Prisotnost Življenja. To morate občutiti, ljubljeni. Potem se lahko zelo hitro osvobodite vseh omejitev.

Ni je stvari na Zemlji ali v Univerzumu, ki je ne bi mogli pritegniti k sebi, če le postavite svojo veličastno Prisotnost JAZ SEM na prvo mesto. Dajte Ji svojo Ljubezen, hvaležnost in priznanje. Uporabite Njeno veliko avtoriteto Življenja z uporabo Besede JAZ SEM in odredite, kar želite, da vam vaša Ljubljena Prisotnost sprosti tukaj.

V veliki Kozmični Moči, ki jo Vnebovzeti Mojstri in Kozmična Bitja usmerjajo na Zemljo, je vedno vsebovana Moč JAZ SEM – velike ustvarjalne Besede JAZ SEM. Vsako Bitje, ki je kdajkoli doseglo Svobodo in Moč Popolnosti, je moralo razumeti to Besedo ter jo uporabiti z Močjo svojega Življenjskega Toka in osebne svobodne volje, preden je doseglo Svobodo in Zmago Vnebovzetja; le s pravilnim razumevanjem in uporabo JAZ SEM lahko Kozmična Moč deluje skozi njegov Življenjski Tok in izpolni njegove Odredbe.

...

Želim, da se navadite izlivati Ljubezen k vsakogaršnji Mogočni Prisotnosti JAZ SEM in Svetemu Kristusovemu Jazu. Opazujte majhnega otroka, kako pogosto usmeri svojo pozornost nečemu nad vami ali nekom drugim. Ko je Luč okoli telesa nekoga velika, majhen otrok pogosto pogleda iznad glave te osebe. Gleda tja gor in ne daje prav veliko pozornosti fizični podobi. Če boste to delali (a s tem ne mislim, da se začnete obnašati nenavadno; ne delajte tega, ko hodite po ulici, temveč le občasno) in poslali Ljubezen in Blagoslove Mogočni Prisotnosti JAZ SEM in Svetim Kristusovim Jazom vsega človeštva ter prosili posameznikovo Prisotnost, da se spusti izza njega in položi Svoje roke Luči okoli vse energije v njegovem telesu (še posebej v solarnem pleksusu) ter jo ohrani v popolnem miru in poslušnosti Božji Luči, boste s tem pomagali mnogim, da dosežejo mir in samoobvladanost kot še nikoli prej v tem življenju. Niti sanja se vam ne, kako na ta način umirite njegovo celotno Bitje.

Če pri tistih, ki so nemirni, živčni in sitni, pokličete Roke Luči iz Prisotnosti JAZ SEM, da jih zaobjamejo, boste s tem ustvarili ogromno sprostitev, ljubljeni Moji, ker Roke Luči, ki pokrijejo solarni pleksus, odstranijo vse vezi z energijami zunanjega sveta oziroma nihanji iz okolice, ki želijo prodreti v telo tega posameznika. Enostavno prekinejo stik in ta oseba takoj čuti olajšanje.

Ko v tem dosežete določen zagon (podobno kot pri vizualiziranju Svetleče Prisotnosti Vnebovzetega Mojstra na posameznikovem čelu), boste spososbni doseči takojšnje rezultate. In zato je Mojster Jezus rekel: »Ne glej človeka po mesu.« To pomeni: »Ne glej človeka po njegovi pojavi in občutenju fizičnega telesa.« Prav tako je rekel besede, ki niso bile pogosto omenjene. Pol izjave je bilo uporabljene, pol pa pozabljene. Mogočni Jezus je rekel: »Luč telesa je oko«. In JAZ SEM je tisto, na kar se to nanaša, kar je resnično mislil s tem. »In če je tvoje oko eno, bo tvoje celotno telo polno Luči.« Ker če ohranjate svojo pozornost na Prisotnosti JAZ SEM, samodejno teče v vas Njena Luč. In če teče dovolj dolgo, ni nobene ovire za samorazsvetlitev vaših teles in atmosfere okoli vas.

...

Zapomnite si besede vašega ljubljenega Saint Germaina: »Nikoli ne zaspite prej, preden ste poslali vsem, od katerih se čutite prizadeti, Božansko Ljubezen in Blagoslov svojega Bitja.« To je odpuščanje! To je milost! To je Kozmična Ljubezen! To je sprostitev Svobode in Zmage Luči! To je izpolnitev Božanskega načrta! Vaši občutki tega ne bodo hoteli storiti, vendar poučili smo vas, kako lahko svojim občutkom, če so neskladni, zapoveste, da prenehajo z neskladji, in jim zapoveste, da gredo v Vijolični Očiščevalni Plamen, in jim zapoveste, da so prečiščeni. In zapovejte svoji Prisotnosti, da sprosti Kozmični Plamen Kozmične harmonije v vsa navidezna neskladja.

Ali veste, zakaj so vaša telesa včasih bolna? Zato ker nečesa niste odpustili! Nekemu delu energije, ki se je dotaknil vašega sveta, niste dali Božje Ljubezni, Čistosti in Miru. To energijo še vedno držite  v sebi s svojo zamero. Tako vas muči, dokler je ne odpustite s Čistostjo in Svobodo svoje Prisotnosti.

 

 

 


 

Znanje o "Jaz sem" je zaokroženo v sedmih knjigah:

1. “ŽIVLJENJE IN NAUKI MOJSTROV VNEBOVZETJA” 

2. “JAZ SEM, KI SEM” 1. - 6. del (Izbrani nauki Saint Germaina in drugih Vnebovzetih Mojstrov) ...

 

 

Naročila knjig:
www.jazsem.net
telefon: 031 554 790

 JAZ SEM - VEČ O DUHOVNEM ZNANJU JAZ SEM

DOMOV

Ti spisi razodevajo Božjo moč, njeno aktiviranje in uporabo. Svetujem jih tistim, ki so se pripravljeni resno obračati k Bogu in z uresničevanjem Njegovih zakonov celostno očistiti svojo podzavest in zunanjo zavest, saj postanejo z branjem in uporabo tega, kar tu piše, v posamezniku in njegovem svetu Božje moči dejavnejše. Kdor v skladu s to povečano Dejavnostjo ni pripravljen spremeniti svojega življenja v Božje zakonito življenje, lahko prej ali slej zaradi tega zelo trpi (dušno ali fizično).

Uporaba te Moči je izključna odgovornost posameznika. Vsak se mora zavedati celotne odgovornosti svojih občutkov, misli, besed in dejanj. Vsaka akcija sproži ustrezno reakcijo. Zato delujte za najvišjo dobrobit vsega Življenja – človeškega, živalskega, rastlinskega, mineralnega, Zemljinega, vesoljnega – kajti vse je Bog in največja in prva zapoved se glasi: »Ljubi Gospoda, svojega Boga, z vsem srcem in z vso dušo in z vsem mišljenjem!« (Mt. 22:38-39)

»Najvišja zapoved Večnosti je: »Bodite popolni, kot je vaš Oče v Nebesih popoln.« (Mt 5:48) Življenje vas bo vedno znova in znova vračalo v človeško utelešenje, dokler ne izpolnite te Vrhovne zapovedi Življenja. Ko jo udejanjimo, zaživimo ustvarjalno in smo nesmrtni.

Tekom sedanje širitve Luči po Zemlji je nujno, da ohranite železni nadzor nad svojimi občutki, mislimi in besedami, če se želite izogniti stalnim stiskam in izgubam v sebi in svojem svetu. Še nikoli v zgodovini planeta ni bilo to tako pomembno kot je zdaj.«

Saint Germain

To opozorilo vzemite zelo resno. To Znanje je posvečeno, zato ga tako tudi sprejmite in uporabite.

 

 

Zdravljenje s Svetlobo in psihoterapevtsko svetovanje.   Kvalitetno in poceni lektoriranje diplomskih nalog. Pri lektoriranju brezplačen prevod povzetka diplomske naloge.   MMS – čudežni mineral