Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po naši strani se strinjate s pravili uporabe piškotkov.V redu

ZDRAVJEZDRAVJE E-KNJIGEZDRAVJE PREHRANAZDRAVJE ODNOSIZDRAVJE VZGOJAPSIHOTERAPIJAZDRAVJE DUHOVNOST

line decor
     
 

 

Uporaba magnezijevega olja:

•          Magnezijevo olje lahko nanesete na katerikoli del telesa. 5 do 10 x razpršite zjutraj in zvečer po koži in ga po nanosu temeljito vtrite, da se bo optimalno absorbiralo.

•          Ob začetku uporabe nanesite nekoliko manjšo količino magnezijevega olja, da se koža navadi in olje uporabljajte večkrat na dan. Pri visoki koncentraciji magnezijevega olja lahko pride do pekočega občutka na koži, ki pa ob redni uporabi izgine. Večje pomanjkanje magnezija v telesu naj bi povzročilo takšen občutek na koži. Lahko pa na začetku olje tudi nekoliko razredčimo s prekuhano ali destilirano vodo, dokler koža ne prenese večje koncentracije.  Več o načinih uporabe magnezievega klorida in olja...

Prodaja magnezijevo olje 500ml 19,72 EUR


PRIČEVANJA LJUDI Z UPORABO MAGNEZIJEVEGA OLJA (nekaj pričevanj povzetih iz health-and-wisdom.com/store/pg/56-Testimonials-Magnesium-Oil.aspx)

Umival sem si zobe z magnezijevim oljem vsak dan v zadnjih nekaj mesecih. Sem šel k zobozdravniku pred nekaj tedni in skoraj ni bilo nobenih razjed in tudi nobenih krvavitev! Moram povedati, da sem vedno bil zelo nagnjen h krvavitvam dlesni in sedaj sem končno odpravil ta problem!


Kot športnik, sem začel uporabljati izdelek dnevno na delih telesa, kjer so bile obremenitve ta dan in sem se čudil, kakšna razlika je v času regeneracije kot tudi po poškodbah. Tudi drugim športnikom sem priporočal izdelek in vsi so bili zelo navdušeni. Športniki so najboljši "preskusne lutke", za katerega koli izdelka. Če to deluje za športnika, bo to delo za povprečnega človeka. Osebno sem mnenja, da je magnezij eden od najbolj pomembnih dodatkov, ki bi jih sprejemamo, vendar pa iz mojih izkušenj zelo malo ga prilagodile tudi skozi prebavni trakt. Aktualna Magnezij Oil je najboljši način, da poda ta mineral v sistem. Toplo priporočam izdelek na 90% prebivalstva, ki je magnezijev pomanjkljiva.
Todd Scarborough
Body Building prvakMoj mož je imel grozne krče na nogah in si je namazal nekaj magnezijevega olja na noge - v nekaj sekundah so minili!Moj problem je lupus in fibromialgija zaradi česar sem imel velike bolečine v mišicah. Tako sem vesel in hvaležen za magnezijevo olje. To je naredilo več za mene v enem tednu od vseh zdravil na recept, v zadnjih 10 letih.
Najlepša hvala.

 

Moj mož ni dovzeten za poskušanje nove stvari, čeprav ve, je bilo magnezijevo olje blagoslov za moje migrene (ta dan bo 2 leti od zadnje migrene!). Prejšnji vikend je preživel cel dan na naši kmetija na traktorju. No kmetija, traktor in človek s poškodovano hrbtenico... Bil je nesrečen in prepričan, da ne bo imel tisto noč veliko spanja… Po masaži z magnezijevim oljem je spal vso noč.Prejšnji petek sem imel migreno in spomnil sem se, da je nekdo v tej temi objavil uporabo in vtiranje magnezijevega olja na temenu za glavobole. No, sem se potrudil, in v 10 sekundah so resnično najhujše bolečine minile.Magnezijevo olje je čudovit deodorant!MO in magnezijev klorid sta čudovita za mišične bolečine in modrice. Hvaležni in veseli smo, da ga imamo.Izjemno mag. olje! Dal sem moji novi prijateljici nekaj mag. olja, ker je bila trpela za glivicami na nožnem palcu že zelo dolgo časa. Ona je poskušal toliko različnih stvari vendar nič ni delovalo. Ko sem slišal da mag. olje, uporabljajo tudi za glivice, sem ji dal majhno steklenico s sprejem. Zdaj se si jih je odpravila! No, včeraj mi je tudi povedala, da od takrat tudi ni imela nobene migrene.

 


Imela sem migrene več kot 15 let skoraj vsak drugi dan! Odkar se kopam v magnezijevem olju, nisem imela nobene več, in se počutim veliko bolje.
 

 

Približno 4 kapljice olja mag. sem si dajal na mojo zobno ščetko in jo uporabljal brez zobne paste, le z malo vode sem zmočil krtačko na začetku. To sem delal 10 dni in moji zobje so videti bolj beli in bolj "trdni" (zmanjšuje prosojnost).
V treh tednih, so se moje noge preoblikovala! Sem imela take suhe noge, razpokane. Sedaj imam noge kot najstnica !!!Ljubim magnezija olje in gel! Jaz sem zasvojen! Ne morem verjeti, kaj je naredil za moje noge! Zdaj ga uporabljam povsod.Obožujem moje magnezijeve izdelke. Minilo je nadležno razbijanje srca, ki se je začelo letos, ker je bilo povezano s hormoni, spim bolje in ne trpijo zaradi PMS simptomov. Jaz ga priporočam vsem.

 Z magnezijevim kloridom ... krvna slika se je ponovno takšna kot mora biti. To mi je rešilo življenje!! Hvala!
Bradavice, ki sem jih dal zažgati so prišle nazaj, po približno 6 tednih uporabe mag. olja so popolnoma izginile.


Tegobe, ki jih magnezijevo olje lahko pomaga odpraviti:

znižuje visok krvni pritisk,
zmanjšuje utrujenost in izčrpanost,
uravnava elektrolite,
pomaga pri sindromu nemirnih nog,
preprečevanju možganske kapi,
pomaga pri okrevanju po kapi,
odpravlja nespečnost,
krepi zdravje srca,
ohranja spominske zmožnosti,
pomaga pri odvajanju strupov in težkih kovin iz telesa,
pomaga pri izgradnji kosti in tvorbi beljakovin,
pomirja živčni sistem,
krepi izločanje inzulina in izboljšuje presnovo sladkorja,
preprečuje krče v mišicah,
pomaga premagovati depresijo, migrene in razdraženost.Z Magnezijevim oljem lahko blažite naslenje tegobe, stanja, bolečine in bolezni:


- luskavica, psoriaza
- krčne žile na nogah
- krči v nogah in rokah, ki so posledica najrazličnejših naporov...
- zmanjševanje utrujenosti, izčrpanosti in depresije
- osteoporoza
- ohranjanje zdravih kosti
- ohranjanje zdravih zob
- sproščanje energije pri presnovi


Komu najpogosteje primanjkuje magnezij?

• Starejši populaciji (k zmanjšanju ravni magnezija prispevajo številna zdravila)
• Diabetikom
• Aktivni populaciji (prekomerno ga izločajo s potenjem)
• Poslovnežem (stres uničuje magnezij v telesu)
• Ljudem, ki so jim predpisane razne diete
• Tisti, ki spijejo preveč ali veliko alkohola (telo ga ne more zadržati dovolj)
 

 


 

Več o transdermalni terapiji z magnezijevim oljem - vstopi.

uporaba mgcl2 olja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     
       

 

E