ZDRAVJEZDRAVJE E-KNJIGEZDRAVJE PREHRANAZDRAVJE ODNOSIZDRAVJE VZGOJATERAPIJE ZDRAVJEZDRAVJE DUHOVNOST

 

POMARANČE

 

Je bogata z vitaminom C, brez katerega ni življenja. Vitamin C je gonilna sila celičnega življenja in je udeležen pri bilijardah kemičnih presnovnih reakcij. Vitamin C nam daje vitalnost, krepi duhovne sposobnosti in nas ohranja vitke, poživlja delovanje žlez in s tem tudi spolno življenje. Pomaranče vsebujejo tudi številne vitamine skupine B, še posebe je veliko biotina (B7 za kožo in lase), pantotenske kisline (B5 za celično energijo, lepo barvo las) in folne kisline (za nastajanje krvi, rast in želodčno kislino. Zaradi velike vsebnosti kalcija (50 mg ga je  povprečno veliki pomaranči), je vsak krhelj pomaranče velik prispevek k trdnim kostem in zdravim zobem. Veliko magnezija v pomaranči pomirja razbijanje srca in blaži krče, selen pa kot antioksidant ščiti celice pred prostimi radikali in je tesen sodelavec našega imunskega sistema.  Pomaranče vsebujejo tudi kalij (odvajanje vode), ki deluje tudi lipolitično (razgrajuje maščobno tkivo).

Zdravljenje s pomarančami: pospešujejo presnovo in vitalizirajo, poživljajo duha in zvečujejo sposobnost koncentracije, aktivirajo vse žleze v telesu, krepijo spolno slo in potenco, krepijo imunski sistem in pospešujejo nastajanje krvi, lepšajo lase in krepijo vezivna tkiva, zaustavljajo krvavitve dlesni in preprečujejo krvavitve iz nosu, pomagajo pri shujševalnih kurah.

 

 

  Kvalitetno in poceni lektoriranje diplomskih nalog. Pri lektoriranju brezplačen prevod povzetka diplomske naloge.   MMS – čudežni mineral