Samozdravljenje

 

Če bi ljudje le razumeli, da lahko vsak postane mogočna Moč in žarišče zdravljenja.

 

Naslednja velika resnica, ki mora biti razodeta skozi to zavest, je, da je vsakdo kot zamisel božanskega uma, ohranjen v temu umu kot popolna ideja. Nihče od nas ne more spočeti samega sebe. Bili smo popolnoma spočeti – zamišljeni, zato smo vedno ohranjani v popolnem umu Boga kot popolna bitja. Z zavestnim spoznanjem tega lahko vzpostavimo stik z Božanskim umom in si tako ponovno izmislimo to, kar si je Bog že izmislil za nas. To je tisto, kar je Jezus imenoval “ponovno rojen”. To je veliko darilo, ki nam ga da tišina. Ker ko smo povezani z Božjim umom, lahko mislimo z Božjim umom in poznamo same sebe takšne, kot smo v resnici, in ne takšne, kot mislimo, da smo. Z Božjim umom se povežemo skozi resnične misli in tako izrazimo resničnost, medtem ko smo v preteklosti (skozi neresnične misli) izražali neresnico. Toda ne glede na to, ali je telo popolno ali nepopolno, je bitje v njem popolna Božja moč, snov in inteligenca. Ne želimo spremeniti bitja v telesu, ampak telo, ki ga je bitje prevzelo. To mora biti storjeno s prenovo uma oziroma s spremembo od nepopolne k popolni zamisli, od človeškega razmišljanja k božanskemu. Kako pomembno je torej, da najdemo Boga, da se povežemo z Njim, da smo Eno z Njim in da Ga izrazimo. Prav tako je pomembna tišina oziroma utišanje osebnega uma, da lahko Božji um v vsem svojem sijaju razsvetli zavest. Ko se to zgodi, lahko razumemo, kako “sonce pravičnosti” vzide in na svojih krilih prinese ozdravljenje.

Božji zakoni so nespremenljivi, tako kot so vedno bili. In tako kot so nespremenljivi, so tudi blagodejni, ker so dobri. Ko živimo v skladu z njimi, so nam temeljni kamni, na katerih gradimo svoje zdravje, svojo srečo, svoj mir, svoj napredek in dosežke. Če polno živimo v Božjih zakonih, nas ne more doleteti nič hudega. Ne potrebujemo nobenega zdravljenja, ker smo vedno celi.

 

Ne obstajajo zasnove kakršnekoli bolezni razen teh, ki jih je ustvaril um. V medicini temu rečejo dejavne zasnove.

Ti majhni delavci so po svoji naravi konstruktivni in so v telesu zato, da ohranjajo Popolnost. Toda, če dovolite neskladjem v mislih in občutkih, da se izrazijo v vaši zavesti, le-ta prisilijo te delavce delovati drugače od njihove naravne funkcije.

Za hitrejše ozdravljenje: Ko si vizualizirate dejavnost Zlate Luči, vedite, da jo vodi neskončna Inteligenca. Zapovejte tem malim delavcem, da ustvarijo in ohranijo Popolnost v umu in telesu. To je izredna pomoč k ozdravljenju, ki je dejavnost zlate Luči. V Luči je inteligentna dejavnost. Ko je usmerjeno z zavestno zapovedjo, aktivira mogočno Kristusovo moč. Vsakič popolnoma ozavestite to dejstvo in spoznali boste, da vse deluje v skladu z vašo zahtevo. Namesto, da dopustite tem malim delavcem v telesu, da sprejmejo negativne vplive, jih s svojo zavestno zapovedjo ohranite poslušne njihovi naravni popolni dejavnosti. Kadarkoli si predstavljate sliko ozdravljenja, ste lahko sigurni, da je vaša zavestna zapoved tista, ki preko te slike določa stvari.

Ko enkrat poznate te Zakone in veste, da ima Prisotnost JAZ SEM, ki ste vi sami, vso Inteligenco, Moč in Avtoriteto za zavestno usmeritev Energije skozi vaš zunanji um, je na vas, da to uporabite. In ne bojte se uporabiti tega za zdravljenje, podporo, blagoslov in razsvetljenje svojih bližnjih.

Kar se tiče zdravljenja vašega fizičnega telesa ali zdravljenja celega naroda, gre v obeh primerih za isti princip zdravilne dejavnosti – ne obstaja ničesar, kar bi lahko izničilo temo, razen Luči. Nič ne more izničiti sovraštva razen Kozmični Plamen Kozmične Ljubezni. In kaj je to? Vaš mogočni Saint Germain vam je rekel, da pokličete Vijolični Očiščevalni Plamen, da izniči vse napačne človeške stvaritve, kajti ta Kozmični Plamen Vijoličnega Očiščevalnega Plamena je ena najmočnejših dejavnosti Kozmične Ljubezni v Univerzumu. Ta Vijolični Plamen je posebna Dejavnost, ki je sproščena oziroma zapovedana, da pride na Zemljo z namenom njenega očiščenja. Zato je to najmočnejša Kozmična dejavnost ljubljeni Zemlji.

Za harmoniziranje in zdravljenje svojih teles se v tišini svoje sobe postavite pokončno in dvignite svoje roke k svoji Mogočni Prisotnosti JAZ SEM. Ko Jo pokličete, občutite Moč Luči, kako vse prežema. Izliva se v vsako vašo celico, skoznjo in okoli nje. Napolnjuje vaš svet občutkov, izrine  vsako nepopolnost, vsako bolečino – njen vzrok, učinek in zapis –, vse stiske iz vašega miselnega sveta in sveta občutkov ter iz vašega fizičnega telesa. Izrine jih s polno Močjo Luči, da lahko za vekomaj ohrani svojo oblast v vašem telesu in okoli njega. Nato naj z Močjo svoje vedno povečujoče se intenzivnosti sije za blagoslov vsega, s čimer pridete v stik. Občutite to zdaj, ko ste zaobjeti v ta Sij. Občutite, ljubljeni, Moč in avtoriteto Luči!

 

 


 

Znanje o "Jaz sem" je zaokroženo v sedmih knjigah:

1. “ŽIVLJENJE IN NAUKI MOJSTROV VNEBOVZETJA”

2. “JAZ SEM, KI SEM” 1. - 6. del (Izbrani nauki Saint Germaina in drugih Vnebovzetih Mojstrov) ...

Naročila knjig:
www.jazsem.net
telefon: 031 554 790

 JAZ SEM

DOMOV

 

 

Ti spisi razodevajo Božjo moč, njeno aktiviranje in uporabo. Svetujem jih tistim, ki so se pripravljeni resno obračati k Bogu in z uresničevanjem Njegovih zakonov celostno očistiti svojo podzavest in zunanjo zavest, saj postanejo z branjem in uporabo tega, kar tu piše, v posamezniku in njegovem svetu Božje moči dejavnejše. Kdor v skladu s to povečano Dejavnostjo ni pripravljen spremeniti svojega življenja v Božje zakonito življenje, lahko prej ali slej zaradi tega zelo trpi (dušno ali fizično).

Uporaba te Moči je izključna odgovornost posameznika. Vsak se mora zavedati celotne odgovornosti svojih občutkov, misli, besed in dejanj. Vsaka akcija sproži ustrezno reakcijo. Zato delujte za najvišjo dobrobit vsega Življenja – človeškega, živalskega, rastlinskega, mineralnega, Zemljinega, vesoljnega – kajti vse je Bog in največja in prva zapoved se glasi: »Ljubi Gospoda, svojega Boga, z vsem srcem in z vso dušo in z vsem mišljenjem!« (Mt. 22:38-39)

»Najvišja zapoved Večnosti je: »Bodite popolni, kot je vaš Oče v Nebesih popoln.« (Mt 5:48) Življenje vas bo vedno znova in znova vračalo v človeško utelešenje, dokler ne izpolnite te Vrhovne zapovedi Življenja. Ko jo udejanjimo, zaživimo ustvarjalno in smo nesmrtni.

Tekom sedanje širitve Luči po Zemlji je nujno, da ohranite železni nadzor nad svojimi občutki, mislimi in besedami, če se želite izogniti stalnim stiskam in izgubam v sebi in svojem svetu. Še nikoli v zgodovini planeta ni bilo to tako pomembno kot je zdaj.«

Saint Germain

To opozorilo vzemite zelo resno. To Znanje je posvečeno, zato ga tako tudi sprejmite in uporabite.

 

ZDRAVJE - DOMOV