Teozofija

 

Odgovorni ste le za to, kar gre skozi vas

Kuthumi

 

Ljubljeni otroci Zemlje, kako čudovita sprememba se je zgodila od Naših prvih ponižnih naporov, da pomagamo človeštvu. Ob prizadevanjih El Morye in Mene, da prineseva svetu Resnico, da smrt ne obstaja, človeštvo tega ni bilo pripravljeno sprejeti. In zaradi svoje neposlušnosti so čudovito razumevanje, ki sva ga takrat prinesla, obrnili v takratne spiritualistične dejavnosti.

Ves čas najinega truda, da preko teozofije prineseva ljudem veličastje in pravilno razumevanje Življenja, je bil najin trud zaman. Zakaj človeštvo, preljubo človeštvo ni hotelo sprejeti Zakona Življenja – ljubiti drug drugega, da bi bilo možno prinesti še večjo Resnico, neokrnjeno s človeškimi mnenji.

Vendar smo hvaležni vsakemu iskrenemu teozofu za njegovo blagoslovljeno služenje. Ljubljeni, že več kot šeststo let poskušajo Vnebovzeti Mojstri odpreti pot, da dajo človeštvu to veliko Razumevanje. Toda še preden je ta mogočna Resnica začela širiti svojo Luč, so jo posamezniki začeli izkrivljati s svojimi človeškimi mnenji in si Jo poskušali podrediti, namesto da bi se sami podredili Njej.

 


 

Znanje o "Jaz sem" je zaokroženo v sedmih knjigah:

1. “ŽIVLJENJE IN NAUKI MOJSTROV VNEBOVZETJA” 

2. “JAZ SEM, KI SEM” 1. - 6. del (Izbrani nauki Saint Germaina in drugih Vnebovzetih Mojstrov) ...

Naročila knjig:
www.jazsem.net
telefon: 031 554 790

 JAZ SEM

DOMOV

 

 

Ti spisi razodevajo Božjo moč, njeno aktiviranje in uporabo. Svetujem jih tistim, ki so se pripravljeni resno obračati k Bogu in z uresničevanjem Njegovih zakonov celostno očistiti svojo podzavest in zunanjo zavest, saj postanejo z branjem in uporabo tega, kar tu piše, v posamezniku in njegovem svetu Božje moči dejavnejše. Kdor v skladu s to povečano Dejavnostjo ni pripravljen spremeniti svojega življenja v Božje zakonito življenje, lahko prej ali slej zaradi tega zelo trpi (dušno ali fizično).

Uporaba te Moči je izključna odgovornost posameznika. Vsak se mora zavedati celotne odgovornosti svojih občutkov, misli, besed in dejanj. Vsaka akcija sproži ustrezno reakcijo. Zato delujte za najvišjo dobrobit vsega Življenja – človeškega, živalskega, rastlinskega, mineralnega, Zemljinega, vesoljnega – kajti vse je Bog in največja in prva zapoved se glasi: »Ljubi Gospoda, svojega Boga, z vsem srcem in z vso dušo in z vsem mišljenjem!« (Mt. 22:38-39)

»Najvišja zapoved Večnosti je: »Bodite popolni, kot je vaš Oče v Nebesih popoln.« (Mt 5:48) Življenje vas bo vedno znova in znova vračalo v človeško utelešenje, dokler ne izpolnite te Vrhovne zapovedi Življenja. Ko jo udejanjimo, zaživimo ustvarjalno in smo nesmrtni.

Tekom sedanje širitve Luči po Zemlji je nujno, da ohranite železni nadzor nad svojimi občutki, mislimi in besedami, če se želite izogniti stalnim stiskam in izgubam v sebi in svojem svetu. Še nikoli v zgodovini planeta ni bilo to tako pomembno kot je zdaj.«

Saint Germain

To opozorilo vzemite zelo resno. To Znanje je posvečeno, zato ga tako tudi sprejmite in uporabite.