Višji Jaz

Nenadoma sem z besedami začel izražati svoje občutke. To so bile besede, ki so prihajale od moje Prisotnosti JAZ SEM, najgloblji izliv moje duše, izraz, ki daleč presega moje zunanje sposobnosti.

 

Nato je moj mogočni Božji jaz zopet spregovoril z vso avtoriteto večnosti – mogočno in močno:

»Naj se nihče v tej sobi ne premakne brez dovoljenja!« Moj zunanji jaz, ki v tistem trenutku nisem bil jaz, temveč dejavni Bog, je stopil do moža, ki je ležal na tleh, in nadaljeval:

»Velika Duša v tem človeku, govorim tebi! Predolgo si bila ujeta v ta prevladujoči človeški jaz! Pridi zdaj! Prevzemi povelje nad njegovim umom in telesom! Popravi mnoge zmote, ki jih je naredil v sedanjem življenju! V eni uri bo ta močna zunanja človeška stvaritev neskladij in nepravičnosti, ki jo je zgradil, izničena in nikoli več ne bo prevaral ali si podrejal katerega od Božjih otrok! Govorim zunanjemu jazu: ‘Prebudi se! V miru, ljubezni, prijaznosti, velikodušnosti in dobri volji do vsega, kar živi!’«

Počasi se je na možakarjev obraz vrnila stara barva in odprl je oči s čudno osuplostjo. Bog v meni, ki me je še vedno v celoti izpolnjeval, ga je blago prijel za roko in mu pomagal vstati ter sesti na stol. Znova je On zapovedal:

»Moj brat! Poglej me.« Ko je dvignil svoje oči k mojim, se je stresel po vsem telesu in rekel s komaj slišnim glasom: »Da, spoznal sem. Zdaj razumem, kako slab sem bil. Bog mi odpusti.« Spustil je glavo v svoje roke in skril svoj obraz tiho in osramočeno. Med prsti so mu pritekle solze in zajokal je kot otrok.

Če vstopimo v spanje z zavestjo o Božji Prisotnosti, nas lahko tekom spanja ta Zavest ponese do neverjetnih Višin. Če smo v zunanjem življenju zavestni Prisotnosti JAZ SEM in če s to zavestjo vstopimo v druga kraljestva, nas ta Prisotnost tam neomajno podpira.

Če v zunanjih dejavnostih zavestno priznavamo in uporabljamo to Prisotnost JAZ SEM (tj. dejavnega Boga) ter stopimo s to zavestjo skozi zastor sna, je naša duša sposobna biti dejavna izven telesa s skoraj neomejeno Močjo.

Recimo, da morate nujno narediti nekaj v zunanjem svetu. Preden zaspite, si recite:

Z Mogočno Močjo in Inteligenco, ki JAZ SEM, prodiram naprej (medtem ko moje telo spi) in vzpostavljam zavestni stik z vsem, kar potrebujem (pa naj bo to karkoli že) za popolno udejanjanje tega v zunanjem svetu.

Through the Mighty Power and Intelligence which ‘I AM,’ I go forth while my body sleeps, make conscious contact with, and abundantly fulfill this requirement, no matter what it is.

To je mogočen način, da poženete dejavnost Prisotnosti JAZ SEM. Karkoli JAZ SEM zapove, medtem ko telo spi, se mora brezpogojno izvršiti.

 

 

 

 


 

Znanje o "Jaz sem" je zaokroženo v sedmih knjigah:

1. “ŽIVLJENJE IN NAUKI MOJSTROV VNEBOVZETJA” 

2. “JAZ SEM, KI SEM” 1. - 6. del (Izbrani nauki Saint Germaina in drugih Vnebovzetih Mojstrov)

Naročila knjig:
www.jazsem.net
telefon: 031 554 790

DOMOV

 JAZ SEM

 

Ti spisi razodevajo Božjo moč, njeno aktiviranje in uporabo. Svetujem jih tistim, ki so se pripravljeni resno obračati k Bogu in z uresničevanjem Njegovih zakonov celostno očistiti svojo podzavest in zunanjo zavest, saj postanejo z branjem in uporabo tega, kar tu piše, v posamezniku in njegovem svetu Božje moči dejavnejše. Kdor v skladu s to povečano Dejavnostjo ni pripravljen spremeniti svojega življenja v Božje zakonito življenje, lahko prej ali slej zaradi tega zelo trpi (dušno ali fizično).

Uporaba te Moči je izključna odgovornost posameznika. Vsak se mora zavedati celotne odgovornosti svojih občutkov, misli, besed in dejanj. Vsaka akcija sproži ustrezno reakcijo. Zato delujte za najvišjo dobrobit vsega Življenja – človeškega, živalskega, rastlinskega, mineralnega, Zemljinega, vesoljnega – kajti vse je Bog in največja in prva zapoved se glasi: »Ljubi Gospoda, svojega Boga, z vsem srcem in z vso dušo in z vsem mišljenjem!« (Mt. 22:38-39)

»Najvišja zapoved Večnosti je: »Bodite popolni, kot je vaš Oče v Nebesih popoln.« (Mt 5:48) Življenje vas bo vedno znova in znova vračalo v človeško utelešenje, dokler ne izpolnite te Vrhovne zapovedi Življenja. Ko jo udejanjimo, zaživimo ustvarjalno in smo nesmrtni.

Tekom sedanje širitve Luči po Zemlji je nujno, da ohranite železni nadzor nad svojimi občutki, mislimi in besedami, če se želite izogniti stalnim stiskam in izgubam v sebi in svojem svetu. Še nikoli v zgodovini planeta ni bilo to tako pomembno kot je zdaj.«

Saint Germain

To opozorilo vzemite zelo resno. To Znanje je posvečeno, zato ga tako tudi sprejmite in uporabite.

 

Zdravljenje s Svetlobo in psihoterapevtsko svetovanje.   Kvalitetno in poceni lektoriranje diplomskih nalog. Pri lektoriranju brezplačen prevod povzetka diplomske naloge.   MMS – čudežni mineral