VNEBOVZETI MOJSTRI

Sprejmite najprej svojo Prisotnost, nato pa vse, kar vam Vnebovzeti Mojstri in velika Bitja Luči želijo dati. Ne morete si predstavljati, kaj lahko storijo, če ste iskreni in prizadevni. Sprejmite polnost Moči svoje Prisotnosti in pomoč Velikih. Pojdite naprej z občutenjem polne Zmage Luči, dejavne v sebi in svojem svetu. In ugotovili boste, da lahko položite svoje roke na neskladen del telesa in bolečina bo v trenutku izginila. Neskladje se bo raztopilo in izničilo. Energija, ki bo tekla skozi vaše roke, bo ustvarila Popolnost za vas. Je Luč, ki harmonizira vse, kar ji ni enako.

Če bi ljudje le razumeli, da lahko vsak postane mogočna Moč in žarišče zdravljenja. Že samo vaše izžarevanje deluje zdravilno povsod, kjer se gibljete. To sta radost in Popolnost, ki sta vam namenjeni.

V polnosti Luči, ki jo predstavljam, kličem dejavnost njene polne Moči, da vas za vekomaj ogrne v svojo transcendentalno dejavnost in vas za vekomaj ohrani zmagovite v svojem siju – vse do vašega Vnebovzetja in večne Svobode.

Ko v svojih občutkih potrjujete, da je vaša Prisotnost nad vami resnična, in pri tem veste, da ste del Njene velike Popolnosti, Njene velike Luči, Energije in Inteligence, usidrane v vašem fizičnem srcu, potem veste, da je vse, kar morate storiti, to, da Jo sprejmete. Dajte Ji svojo pozornost, iskreno pokličite k Njej in prejmite sprostitev Njene velike Popolnosti vase, skozi sebe in okoli sebe; da se vaš um, telo in svet občutkov napolnijo s Popolnostjo, ki je Ona. Nato ko Njena velika očiščevalna dejavnost doseže določen nivo, enostavno dvigne svoje prečiščeno fizično telo v Telo Svetega Kristusovega Jaza, ki vas nato dvigne v veliko Prisotnost JAZ SEM, kjer postanete Vnebovzeto Bitje in ste zmagoviti nad vsemi nebožanskimi elementi. To vam da večno avtoriteto nad vso snovjo in energijo v Univerzumu, kot jo imajo Vnebovzeti Mojstri.

V veliki Kozmični Moči, ki jo Vnebovzeti Mojstri in Kozmična Bitja usmerjajo na Zemljo, je vedno vsebovana Moč JAZ SEM – velike ustvarjalne Besede JAZ SEM. Vsako Bitje, ki je kdajkoli doseglo Svobodo in Moč Popolnosti, je moralo razumeti to Besedo ter jo uporabiti z Močjo svojega Življenjskega Toka in osebne svobodne volje, preden je doseglo Svobodo in Zmago Vnebovzetja; le s pravilnim razumevanjem in uporabo JAZ SEM lahko Kozmična Moč deluje skozi njegov Življenjski Tok in izpolni njegove Odredbe.

Vendar zapomnite si: najbolj morate biti predani svojemu lastnemu Življenju. Ne glede na to, koliko ljubite Vnebovzete Mojstre ali katerekoli prinašalce Luči tukaj na Zemlji, vedno bodite najbolj vdani svoji lastni Božji Prisotnosti, Mogočnemu JAZ SEM, ker v tem je vaša Svoboda. Dajte Ji vso svojo pozornost. Karkoli lahko Vnebovzeti Mojstri ali na Zemlji utelešeni poslanci Luči storijo za vas, bo to le začasno, če niste iskreno in trdno vdani svoji Prisotnosti.

Zapomnite si, da Zakon vašega Bitja pravi, da morate kot stvarniki neskladij in omejitev v zunanjem svetu sami raztopiti in izničiti vse to, in sicer z zavestnim Klicem k Prisotnosti. Ko dosežete določeno raven v uporabi višjih Zakonov, lahko Vnebovzeti Mojstri pridejo in rečejo: »Izborili ste bitko do tu, zdaj bomo Mi vzeli stvar v Svoje roke in izbojevali bitko za vas.« Razmislite o tem. Ali zares razumete, preljubi, kaj to pomeni? To pomeni tolikšno pomoč, kot si je ne morete niti zamisliti. Spomnite se moči svoje pozornosti, preljubi.

Mojstrstvo pomeni konstruktivno uporabo in večno upravo vse energije in snovi, kjerkoli se nahajate v medzvezdnem prostoru. In to je to, kar so Vnebovzeti Mojstri in Kozmična Bitja.

 

 


 

Znanje o "Jaz sem" je zaokroženo v sedmih knjigah:

1. “ŽIVLJENJE IN NAUKI MOJSTROV VNEBOVZETJA”

2. “JAZ SEM, KI SEM” 1. - 6. del (Izbrani nauki Saint Germaina in drugih Vnebovzetih Mojstrov)

Naročila knjig:
www.jazsem.net
telefon: 031 554 790

DOMOV

 JAZ SEM

Ti spisi razodevajo Božjo moč, njeno aktiviranje in uporabo. Svetujem jih tistim, ki so se pripravljeni resno obračati k Bogu in z uresničevanjem Njegovih zakonov celostno očistiti svojo podzavest in zunanjo zavest, saj postanejo z branjem in uporabo tega, kar tu piše, v posamezniku in njegovem svetu Božje moči dejavnejše. Kdor v skladu s to povečano Dejavnostjo ni pripravljen spremeniti svojega življenja v Božje zakonito življenje, lahko prej ali slej zaradi tega zelo trpi (dušno ali fizično).

Uporaba te Moči je izključna odgovornost posameznika. Vsak se mora zavedati celotne odgovornosti svojih občutkov, misli, besed in dejanj. Vsaka akcija sproži ustrezno reakcijo. Zato delujte za najvišjo dobrobit vsega Življenja – človeškega, živalskega, rastlinskega, mineralnega, Zemljinega, vesoljnega – kajti vse je Bog in največja in prva zapoved se glasi: »Ljubi Gospoda, svojega Boga, z vsem srcem in z vso dušo in z vsem mišljenjem!« (Mt. 22:38-39)

»Najvišja zapoved Večnosti je: »Bodite popolni, kot je vaš Oče v Nebesih popoln.« (Mt 5:48) Življenje vas bo vedno znova in znova vračalo v človeško utelešenje, dokler ne izpolnite te Vrhovne zapovedi Življenja. Ko jo udejanjimo, zaživimo ustvarjalno in smo nesmrtni.

Tekom sedanje širitve Luči po Zemlji je nujno, da ohranite železni nadzor nad svojimi občutki, mislimi in besedami, če se želite izogniti stalnim stiskam in izgubam v sebi in svojem svetu. Še nikoli v zgodovini planeta ni bilo to tako pomembno kot je zdaj.«

Saint Germain

To opozorilo vzemite zelo resno. To Znanje je posvečeno, zato ga tako tudi sprejmite in uporabite.

 

Zdravljenje s Svetlobo in psihoterapevtsko svetovanje.   Kvalitetno in poceni lektoriranje diplomskih nalog. Pri lektoriranju brezplačen prevod povzetka diplomske naloge.   MMS – čudežni mineral