Vnebovzetje

 

Človeško bitje se lahko kadarkoli odloči, da se dvigne iz svojih človeških svojstev oziroma omejitev, in če se odloči z vsem svojim Življenjem, z vso svojo energijo, bo uspel. Tisti, ki smo povzdignili svoje telo in dovršili Vnebovzetje, smo to storili s tem, da smo dali vse svojemu notranjemu Božjemu jazu, ki od takrat izraža skozi nas Svoje popolne lastnosti – Božanski načrt Življenja.

 

Naš ljubljeni Mojster mi je podrobno pojasnil, da je včasih nekdo povzdignjen v to Stanje tik pred svojo fizično smrtjo, toda vsak mora dovršiti Vnebovzetje iz nivoja fizičnega življenja. Če je Srebrni trak Luči, ki iz Božje Prisotnosti teče v fizično telo, umakne, je nemogoče razsvetliti in povzdigniti telo. Taka oseba se mora ponovno utelesiti z namenom, da doseže končno Svobodo iz nivoja fizične človeške izkušnje. Vsako Vnebovzetje se mora izvesti zavestno, ker je to dosežek Vnebovzetega Mojstrstva, to je popolna Zmaga nad vsemi zunanjimi izkušnjami osebnega jaza.

Pod okriljem Njene sijoče Prisotnosti si poglejmo pomen in učinkovanje besede Vnebovzetje. Poskusimo razpršiti mnoge napačne ortodoksne razlage. Ko se nekdo začne zavedati točke v glavi, kjer je vsidrano Veliko Središčno Sonce in z zavestnim trudom usmerja pozornost na to mesto, se povzdigne na Goro Resničnega Razumevanja. Na to se pogosto nanaša simbolični izraz dvigniti se na Najvišjo Goro v sebi, kar je velikokrat fizično res, in vendar se simbolično nanaša tudi na učvrstitev zavesti na najvišjega od sedmih centrov, ki so vrtinci dejavnosti Velikega Središčnega Sonca v človeku in v Univerzumu.

Jezus: Z vso silo vas spodbujam, Ljubljeni Božji otroci, da gledate Name kot na svojega starejšega Brata – ki je eno z vami. Ko sem dejal: JAZ SEM vedno z vami sem mislil na Prisotnost JAZ SEM, ki SEM JAZ, ki ste vi in ki je eno z vsakomer. Zato, ali ne vidite, da je JAZ SEM vedno z vami. Globoko razmislite o tem in poskusite občutiti to Resnico.

V času Mojega Vnebohoda oziroma Vnebovzetja in po njem sem videl brezmejno Izžarevanje, ki ga iz Področja, v katerega sem vstopil, lahko izlivam Svojim bratom in sestram na Zemlji. Želim vam povedati, da bo resnično vsak, ki se bo zavestno obrnil Name z željo, da se dvigne nad zemeljske omejitve ali pa nad svoje lastne in bo tudi živel v skladu s tem, prejel od Mene vso pomoč, ki mu jo lahko dam, v skladu s stopnjo rasti njegove zavesti.

Preden sem se dokončno odločil, kakšen primer naj pokažem človeštvu, sem nenadoma iz Svoje notranje spodbude začel uporabljati izrek JAZ SEM Vstajenje in Življenje! Po oseminštiridesetih urah radostne predanosti temu izreku sem spoznal, kaj moram storiti. In zagotavljam vam, da Me je zavestna uporaba te mogočne potrditve JAZ SEM Vstajenje in Življenje usposobila, da sem naredil Vnebovzetje v prisotnosti množice ljudi. In Eterični vtis oziroma zapis, ki je s tem nastal, služi kot večni vzor vsemu človeštvu.

Naš ljubljeni Jezus je podaril človeštvu enega največjih blagoslovov in to ne le s tem, da je pokazal vzor od rojstva do Vnebovzetja, temveč s tem, da je naredil večni zapis v eterični ovoj Zemlje, ki zdaj sveti vsem ljudem. Malo lahko tisti, ki niso Vnebovzeti, razumejo kaj to pomeni za človeštvo. To je večni svetilnik, ki kaže pot v Luč. In Vnebovzetje, kot ga je pokazal Jezus, ne predstavlja nekaj, kar je možno narediti, temveč nekaj, kar se končno mora narediti.

Kolikor veliki so že bili čudeži, ki jih je naredil, nam je ob tem obljubil: »Celo večja dela od teh boste delali.« (Jn 14:12) Pogosto se nekateri čudijo, kaj večjega od tega, kar je storil Jezus, se lahko še naredi. Toda On nam je povedal, da je naredil le majhen del od univerzalnega služenja, ki se lahko nudi bližnjim.

Vsem, ki si močno želijo doseči Vnebovzetje, dajem naslednji izrek:

JAZ SEM Vnebovzetje v LUČI.

‘I AM’ the Ascension in the LIGHT.

To vam bo omogočilo, da hitreje dvignete svojo zavest iz iluzije človeških stvaritev.

Ne morem dovolj poudariti, da bolj, ko sprejemate Vrhovno moč Prisotnosti JAZ SEM in živite z Njo, bolj se bodo prenehale vse zunanje borbe v vašem svetu. In občutili boste, kako globoko vstopate v Svetlobo, tako da vas bodo vse zunanje stvari (ki ste jih tako močno želeli doseči) začele same iskati. Tako boste v celoti spoznali neresničnost zunanjih stvari in njihovo minljivost. Tedaj boste vedeli, da je v vas samih (in v Luči, ki vas obdaja) vse, kar si sploh lahko zaželite. In zunanje, ki navidez izgleda tako pomembno, bo izgubilo vso moč, ki jo je na nek način vzpostavilo nad vami. Nato bo z zunanjimi stvarmi, ki vam bodo prosto pritekale, da jih uporabite, prišla tudi radostna Svoboda. To je prava dejavnost zunanjih stvari.

Mnogi v preteklosti so dosegli zmago Vnebovzetja z velikanskim služenjem Življenju v času več utelešenj, toda v zadnjem, v katerem so dosegli Zmago, je bilo vsakomur dano natančno Vnebovzeto Mojstrsko razumevanje velike ustvarjalne Besede Življenja – JAZ SEM.

Vsak mora imeti pomoč Vnebovzetih Mojstrov za izničenje zapisov nepopolnosti v eteričnem telesu in zato je dan v uporabo Vijolični Plamen.

Tako ste lahko osvobojeni vseh neskladij in napak tega sveta. Če uskladite svoje občutke in ste poslušni Zakonu svojega življenja, lahko dosežete svoje Vnebovzetje v tem utelešenju.

 

 

 


 

Znanje o "Jaz sem" je zaokroženo v sedmih knjigah:

1. “ŽIVLJENJE IN NAUKI MOJSTROV VNEBOVZETJA” 

2. “JAZ SEM, KI SEM” 1. - 6. del (Izbrani nauki Saint Germaina in drugih Vnebovzetih Mojstrov) ...

Naročila knjig:
www.jazsem.net
telefon: 031 554 790

 JAZ SEM

DOMOV

 

 

 

Ti spisi razodevajo Božjo moč, njeno aktiviranje in uporabo. Svetujem jih tistim, ki so se pripravljeni resno obračati k Bogu in z uresničevanjem Njegovih zakonov celostno očistiti svojo podzavest in zunanjo zavest, saj postanejo z branjem in uporabo tega, kar tu piše, v posamezniku in njegovem svetu Božje moči dejavnejše. Kdor v skladu s to povečano Dejavnostjo ni pripravljen spremeniti svojega življenja v Božje zakonito življenje, lahko prej ali slej zaradi tega zelo trpi (dušno ali fizično).

Uporaba te Moči je izključna odgovornost posameznika. Vsak se mora zavedati celotne odgovornosti svojih občutkov, misli, besed in dejanj. Vsaka akcija sproži ustrezno reakcijo. Zato delujte za najvišjo dobrobit vsega Življenja – človeškega, živalskega, rastlinskega, mineralnega, Zemljinega, vesoljnega – kajti vse je Bog in največja in prva zapoved se glasi: »Ljubi Gospoda, svojega Boga, z vsem srcem in z vso dušo in z vsem mišljenjem!« (Mt. 22:38-39)

»Najvišja zapoved Večnosti je: »Bodite popolni, kot je vaš Oče v Nebesih popoln.« (Mt 5:48) Življenje vas bo vedno znova in znova vračalo v človeško utelešenje, dokler ne izpolnite te Vrhovne zapovedi Življenja. Ko jo udejanjimo, zaživimo ustvarjalno in smo nesmrtni.

Tekom sedanje širitve Luči po Zemlji je nujno, da ohranite železni nadzor nad svojimi občutki, mislimi in besedami, če se želite izogniti stalnim stiskam in izgubam v sebi in svojem svetu. Še nikoli v zgodovini planeta ni bilo to tako pomembno kot je zdaj.«

Saint Germain

To opozorilo vzemite zelo resno. To Znanje je posvečeno, zato ga tako tudi sprejmite in uporabite.