Zdravje

 

Mogočna Prisotnost JAZ SEM, napolni moj um, telo in svet s Svojim mogočnim tokom inteligentne Energije, s Svojo objemajočo Prisotnostjo Božanske Ljubezni, s Svojo nepremagljivo, vsemogočno Zaščito, s Svojim popolnim Zdravjem, Mladostjo in Lepoto!

'Mighty I AM Presence,' charge my mind, body, and world with Your Mighty Current of Intelligent Energy; with Your Enfolding Presence of Divine Love; with Your Invincible, All-powerful Protection; with Your Perfect Health, Youth, and Beauty!

 

Življenje, ki bije v vašem srcu, je najmočnejša stvar v Univerzumu. Kdor želi zdravje, ljubljeni Moji, se naj z vso svojo Ljubeznijo in Močjo obrne k tej Mojstrski Prisotnosti Življenja ter odbije sprejetje česarkoli drugega v svojem telesu in svetu. Uporabite Moč te neskončne Luči. Naj Njeni mogočni Tokovi izpolnijo vaše telo kot mogočna reka in izrinejo vse, kar ni Popolnost Življenja.

Če želite uporabiti Vijolični Očiščevalni Plamen, ljubljeni, pokličite svojo Prisotnost, da ga sprosti skozi vas in vaša pot bo zelo hitro očiščena in pripravljena. S svojim Klicem k Prisotnosti Življenja se bosta vaše telo in vaš čustveni svet nemoteno napolnila z Njeno veliko in mogočno Popolnostjo.

Preljubi, spoznajte, kako ti kratki, dinamični izreki z JAZ SEM včasih ustvarijo tako čudovite rezultate.

Mogočna Prisotnost JAZ SEM, napolni me s Svojim popolnim zdravjem in ga ohranjaj.

'Mighty I AM Presence,' charge me with Your Perfect Health and sustain It!

 

Samo tiho pokličite:

Mogočna Prisotnost JAZ SEM, napolni me s Svojim popolnim zdravjem in ga ohranjaj. Mogočna Prisotnost JAZ SEM, napolni me s Svojim popolnim zdravjem in ga ohranjaj.

'Mighty I AM Presence,' charge me with Your Perfect Health and sustain It! 'Mighty I AM Presence,' charge me with Your Perfect Health and sustain It!

Z uporabo tega izreka preobrazite vse motnje v telesu z Močjo in Energijo Prisotnosti JAZ SEM, ki v celoti ohranja popolno zdravje. To je čudovito. Ko to uporabljate vsak dan, ste popolnoma zaščiteni pred tem, da bi zunanji svet vplival na vaš svet občutkov in bi ti vplivi v vas povzročali motnje.

Preljubi, verjemite Mi, da lahko vsak od vas vsako jutro, ko vstane (vendar ne kasneje od osmih), dvigne svoje roke k Prisotnosti in s svojim Klicem k Njej napolni svoj um in telo z Njeno mogočno Močjo, Pogumom, Zdravjem in Energijo. Ljubljena srca, ko zaznate najmanjše neskladje, recite:

Mogočna Prisotnost JAZ SEM, pošlji Svoj Vijolični Očiščevalni Plamen skozi moje miselno telo in telo občutkov. Odstrani in izniči vsako nepopolnost. Nato izlij Svoje mogočne Tokove skozi moj um in telo ter ju napolni s Svojim mogočnim Zdravjem, Močjo in vedrostjo.

Mighty I AM Presence, pass Your Violete Consuming Flame through my mental and feeling body; sweep out and dissolve all imperfection. Then pour Your Mighty Currents through, filling my mind and body with Your Mighty Healt, Strenght, and Buoyancy.

O preljubi Moji, svoje telo vsak dan napolnite s popolnim zdravjem in srečo, radostno Močjo in Energijo. Sprva ne boste čutili polnega učinka. Vendar nadaljujte in nadaljujte in nadaljujte s tem in nenadoma boste ugotovili, da steče na vaš Klic skozi vaše telo ogromno Energije in ga napolni. Dovolj bo, če pokličete enkrat na dan.

Lahko vprašate: »Zakaj bi moral vsak dan poklicati?« Zato, preljubi, ker se gibljete sredi kipečega vrtinca nakopičenih neskladij ljudi. Zato morate neprestano klicati k svoji Prisotnosti, da dosežete zagon za svojo stalno zaščito. Neprestano morate klicati, da vaš zagon postane samodejen. A celo tedaj (vse dokler ne dosežete Vnebovzetja) je veliko bolje, da še vedno vsak dan pokličete, kot da se zanašate na Prisotnost in ne pokličete (naredite Klica). Ali se ne morete vsaj toliko potruditi? Vidite, ljudje so nagnjeni k temu, da 'bo že nekdo drug to naredil.' Gotovo se strinjate s tem, da se vsak nagiba k temu, da bo že nekdo drug naredil neko stvar, ker 'danes nisem ravno pri volji za to.' To je trenutek, ko se morate dvigniti iz tega in reči: 'Hej, to ne gre več tako naprej.'

Če začutite, da se vas loteva prehlad, se takoj dvignite iznad tega in v polni zavesti svoje Prisotnosti recite:

Tega ne bom imel! Mogočna Prisotnost JAZ SEM, vzemi to iz mene – vzrok in učinek! Napolni me s Svojim Zdravjem, Močjo in Energijo. In zaustavi ta nesmisel!

I will not have that! Mighty I AM Presence, take it out of me - cause and effect! Fill me with Your Health, Strength, and Energy, and stop this nonsense!

Ljubljeni, s tem lahko v nekaj minutah odpravite prehlad. Če to nekajkrat naredite, lahko zaustavite program v sebi, ki ga dopušča. In začutili boste svojo sposobnost popolnega upravljanja svojega telesa. Naenkrat lahko izničite prehlad in vam ga ne bo treba izkušati več dni.

 

 


 

Znanje o "Jaz sem" je zaokroženo v sedmih knjigah:

1. “ŽIVLJENJE IN NAUKI MOJSTROV VNEBOVZETJA” ( “Life and Teaching of the Masters of the Far East”)

2. “JAZ SEM, KI SEM” 1. - 6. del (Izbrani nauki Saint Germaina in drugih Vnebovzetih Mojstrov) ...

Naročila knjig:
www.jazsem.net
telefon: 031 554 790

 JAZ SEM

DOMOV

 

 

Ti spisi razodevajo Božjo moč, njeno aktiviranje in uporabo. Svetujem jih tistim, ki so se pripravljeni resno obračati k Bogu in z uresničevanjem Njegovih zakonov celostno očistiti svojo podzavest in zunanjo zavest, saj postanejo z branjem in uporabo tega, kar tu piše, v posamezniku in njegovem svetu Božje moči dejavnejše. Kdor v skladu s to povečano Dejavnostjo ni pripravljen spremeniti svojega življenja v Božje zakonito življenje, lahko prej ali slej zaradi tega zelo trpi (dušno ali fizično).

Uporaba te Moči je izključna odgovornost posameznika. Vsak se mora zavedati celotne odgovornosti svojih občutkov, misli, besed in dejanj. Vsaka akcija sproži ustrezno reakcijo. Zato delujte za najvišjo dobrobit vsega Življenja – človeškega, živalskega, rastlinskega, mineralnega, Zemljinega, vesoljnega – kajti vse je Bog in največja in prva zapoved se glasi: »Ljubi Gospoda, svojega Boga, z vsem srcem in z vso dušo in z vsem mišljenjem!« (Mt. 22:38-39)

»Najvišja zapoved Večnosti je: »Bodite popolni, kot je vaš Oče v Nebesih popoln.« (Mt 5:48) Življenje vas bo vedno znova in znova vračalo v človeško utelešenje, dokler ne izpolnite te Vrhovne zapovedi Življenja. Ko jo udejanjimo, zaživimo ustvarjalno in smo nesmrtni.

Tekom sedanje širitve Luči po Zemlji je nujno, da ohranite železni nadzor nad svojimi občutki, mislimi in besedami, če se želite izogniti stalnim stiskam in izgubam v sebi in svojem svetu. Še nikoli v zgodovini planeta ni bilo to tako pomembno kot je zdaj.«

Saint Germain

To opozorilo vzemite zelo resno. To Znanje je posvečeno, zato ga tako tudi sprejmite in uporabite.

 

ZDRAVJE - DOMOV