Zdravljenje

 

Če bi ljudje le razumeli, da lahko vsak postane mogočna Moč in žarišče zdravljenja.

 

Vsi, ki kličete Kozmični ozdraviteljski Plamen Kozmične Ljubezni, vsi, ki želite zdraviti druge, vsi, ki želite ozdraviti sebe ne glede na to, ali želite ozdraviti sebe ali želite uporabiti Moč za pomoč drugim – biti morate osvobojeni zamere! To je nujno! Če so v vas še vedno zamere, vam ne moremo zaupati, da vase in okoli sebe usmerjate in osredotočate Naše Energije z dejavnostjo Ognjenega elementa, da bi dosegli svoje takojšnje ozdravljenje. Ko je zdravilna Moč v trenutku sproščena z ogromno silo in s tolikšno koncentracijo Plamena v vaših telesih in okoli njih, da se skozi telo izlije vse potrebno za zagotovitev takojšnje preobrazbe razmer v njem, tedaj morajo biti vaši občutki izpopolnjeni s Kozmično Ljubeznijo in čistostjo.

Torej, vse zamere morajo biti izločene – izničene iz vašega solarnega pleksusa tj. območja v telesu, kjer občutite zamero. Občutki v tem delu telesa določajo, kako bo v vas delovala energija hrane, ki jo zaužijete.

Spomnite se zdravljenj, ki jih je izvajal ljubljeni Mojster Jezus. Spregovoril je mnogim nebožanskim stvaritvam v posameznikih in okoli njih. Neposredno je nagovoril to, kar je povzročalo motnjo: neutelešene entitete, ki jih je v tistem času bilo veliko, črne mage, ki so včasih obvladovali posameznike, ali nebožanske misli in občutke, ki so jih ljudje ustvarili sami in so povzročali motnje. Poznal je svojo Avtoriteto, jo priznal, živel in čutil ter tako izgovoril mnoge močne Izreke. Z vso Avtoriteto svoje Moči Svetega Ognja je rekel: »Odidite iz njega in zginite!« Tako boste tudi vi naredili.

Vsak delček razdraženosti in zamere, ki vas je kdajkoli mučil, zdaj vzamem od vas in mu rečem:

Odidi! Spusti te ljubljene Luči! Bodi izničen iz Univerzuma! Na tvoje mesto naj pride Samoohranjujoči Plamen Kozmičnega Plamena Ljubezni, Odpuščanja in Moje Zmage in naj bo za vekomaj Žezlo Svetega Ognja skozi te Življenjske Tokove! Naj bodo za vekomaj ogrnjeni z Močjo Sonca ter z dvigom tega Žezla Plamena naj osvobodijo druge vseh neskladij, ki pritiskajo nanje  – ker zdaj so se naučili Zakon, prehodili so Pot, obrnili so se k Luči, poklicali so Zakon Odpuščanja, potrdili so JAZ SEM kot edino dejavno Avtoriteto in edino dejavno Prisotnost! Zato gredo od te ure dalje naprej z Mojim Žezlom ljubečega Odpuščanja in Zmage, odeti s Soncem, Plamenom zdravilne Moči iz Sonca za osvoboditev drugih, prav kot so sami osvobojeni!

Zdravljenje, ki ga potrebujete, mora biti zdravljenje te Ljubezni. Zato pošljite svojo Ljubezen Mogočni Prisotnosti JAZ SEM in Magnetu Velikega Središčnega Sonca ter prosite Njegovo Ljubezen, da pride v vas in okoli vas kot zdraviteljska Ljubezen Univerzuma. Tako se iz vas in vašega okolja samodejno odstranijo vsa neskladna nihanja.

Mogočna Prisotnost JAZ SEM in Magnet Velikega Središčnega Sonca, pošljita Svojo Ljubezen kot zdraviteljsko Ljubezen Univerzuma, da me samodejno dvigne iz vseh neskladij.

Mighty I AM Presence and the Great Central Sun Magnet, send Your Love in and around me as the Healing Love of the Universe, to automatically draw me up and out of the vibratory action that is the discord.

Ta Ljubezen postane Očiščevalni Plamen, ki osvobodi snov zunanjega jaza od vseh neskladij in nečistoč, ki so ji bila navržena.

Vemo, da ideali, ki jih vidimo v življenjih drugih, poženejo korenine v nas in se v skladu z Božanskim Zakonom izrazijo glede na svojo značilnost. Tako dolgo dokler verjamemo v moč greha in delovanje greha kot nekaj resničnega, se bo kaznovanje grehov v naših življenjih zares dogajalo. A če mi sebi in drugim pošiljamo resnično dobre misli, si pripravljamo dobro žetev, ki bo sigurno sledila setvi. Tako ima odpuščanje dvojni namen. Osvobaja oba – tistega, ki odpušča in tistega, ki je ljubljen, ker v ozadju dejanja odpuščanja se nahaja globoka in žareča ljubezen, ljubezen, ki želi darovati iz radosti dajanja, brez pričakovanja plačila, razen Očetovega priznanja: “To je Moj ljubljeni Sin, katerega SEM vesel.” (Mt 3:17)

Te besede prav tako veljajo za nas kot za Jezusa. Vaši grehi, bolezni ali neskladja so prav tako malo del Boga ali vašega Resničnega Jaza, kot so glivice del rastline, na katero so se obesile. To so napačni izrastki na vašem telesu kot posledica vašega napačnega mišljenja. Misel na bolezen in sama bolezen nista nič drugega kot vzrok in posledica. Izbrišite, odpustite vzrok in posledica bo izginila. Izbrišite napačno prepričanje in bolezen bo izginila.

To je bil edini način zdravljenja, ki ga je uporabljal Jezus. On je izbrisal napačno predstavo v zavesti tistega, ki mu je želel pomagati. Najprej je dvignil nihanje svojega telesa tako, da je povezal svoje lastne misli s tistimi iz Božanskega Uma. Nato je čvrsto držal svoje misli v skladu s tistimi popolnimi iz Božanskega Uma za tega človeka. Tako so nihanja njegovega telesa postala enaka nihanjem v Božanskem Umu. Ko je tako dvignil nihanja svojega lastnega telesa s svojimi stabilnimi mislimi Božanske Popolnosti, je bil sposoben nihanja telesa prosilca suhe roke dvigniti do te točke, da je le ta lahko izbrisal miselno sliko suhe roke iz svoje zavesti. Nato mu je Jezus lahko rekel: “Stegni roko!” In on jo je iztegnil in bil zdrav. (Mt 12:13) Na enak način je Jezus dvignil nihanja svojega lastnega telesa, ko je gledal Božansko Popolnost za vse in na ta način dosegel moč, da poviša nihanja tistemu, ki ga je zdravil, dokler ni bila miselna slika nepopolnosti popolnoma izbrisana ter je bilo ozdravljenje in odpuščanje doseženo takoj.

Kmalu boste ugotovili, da lahko z neomajnim osredotočanjem svojih misli in pozornosti na Boga in Njegovo božansko popolnost dvignete nihanja svojega telesa, tako da se harmonično združijo z nihanji božanske popolnosti in ste popolnoma eno s to božansko popolnostjo ter tako eno z Bogom. Tako ste sposobni vplivati na nihanja teles tistih, s katerimi pridete v stik tako, da tudi oni, enako kot vi, vidijo popolnost. Vi lahko prav tako vidite nepopolnost in tako znižate nihanja, dokler se nepopolnost ne izrazi. Toda v tem primeru ne boste ušli žetvi tega, kar ste posejali.

...In če boste uporabljali za zdravljenje (ni pomembno česa), si jasno in neomajno predstavljajte ti dve barvi. Prosite Mogočno Prisotnost JAZ SEM osebe, ki jo zdravite, najprej za razsvetljenje njenega srca in uma ter nato za ozdravitev telesa. Vse zdravljenje je le ponovna uglasitev oziroma vzpostavitev naravnega ravnovesja dveh Sil. Če boste uporabili to, boste takoj spoznali, kakšno mogočno Moč lahko prejmete na ta način.

 

 


 

Znanje o "Jaz sem" je zaokroženo v sedmih knjigah:

1. “ŽIVLJENJE IN NAUKI MOJSTROV VNEBOVZETJA” 

2. “JAZ SEM, KI SEM” 1. - 6. del (Izbrani nauki Saint Germaina in drugih Vnebovzetih Mojstrov) ...

Naročila knjig:
www.jazsem.net
telefon: 031 554 790

 JAZ SEM

DOMOV

 

 

Ti spisi razodevajo Božjo moč, njeno aktiviranje in uporabo. Svetujem jih tistim, ki so se pripravljeni resno obračati k Bogu in z uresničevanjem Njegovih zakonov celostno očistiti svojo podzavest in zunanjo zavest, saj postanejo z branjem in uporabo tega, kar tu piše, v posamezniku in njegovem svetu Božje moči dejavnejše. Kdor v skladu s to povečano Dejavnostjo ni pripravljen spremeniti svojega življenja v Božje zakonito življenje, lahko prej ali slej zaradi tega zelo trpi (dušno ali fizično).

Uporaba te Moči je izključna odgovornost posameznika. Vsak se mora zavedati celotne odgovornosti svojih občutkov, misli, besed in dejanj. Vsaka akcija sproži ustrezno reakcijo. Zato delujte za najvišjo dobrobit vsega Življenja – človeškega, živalskega, rastlinskega, mineralnega, Zemljinega, vesoljnega – kajti vse je Bog in največja in prva zapoved se glasi: »Ljubi Gospoda, svojega Boga, z vsem srcem in z vso dušo in z vsem mišljenjem!« (Mt. 22:38-39)

»Najvišja zapoved Večnosti je: »Bodite popolni, kot je vaš Oče v Nebesih popoln.« (Mt 5:48) Življenje vas bo vedno znova in znova vračalo v človeško utelešenje, dokler ne izpolnite te Vrhovne zapovedi Življenja. Ko jo udejanjimo, zaživimo ustvarjalno in smo nesmrtni.

Tekom sedanje širitve Luči po Zemlji je nujno, da ohranite železni nadzor nad svojimi občutki, mislimi in besedami, če se želite izogniti stalnim stiskam in izgubam v sebi in svojem svetu. Še nikoli v zgodovini planeta ni bilo to tako pomembno kot je zdaj.«

Saint Germain

To opozorilo vzemite zelo resno. To Znanje je posvečeno, zato ga tako tudi sprejmite in uporabite.

 

 

ZDRAVJE - DOMOV