Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po naši strani se strinjate s pravili uporabe piškotkov.V redu

ZDRAVJEZDRAVJE E-KNJIGEZDRAVJE PREHRANAZDRAVJE ODNOSIZDRAVJE VZGOJAPSIHOTERAPIJAZDRAVJE DUHOVNOST

line decor
     
 

 

Praktična uporaba Zeolita:


V primeru alergijskega napada se priporoča pitje Zeolita v zaporednih odmerkih, dokler simptomi alergije ne minejo.

Vedno je dobro imeti s teboj vsaj majhen odmerek Zeolita, če smo alergiki ali da lahko pomagamo drugim.

Obstajajo številni primeri, v katerih že zelo majhni odmerki Zeolita rešijo problem:

• Če ste dobili žulj na nogi ali dlani, da je dovolj, da ga potresete z Zeolitom in zavijete. Žulj se pozdravi v nekaj urah.

• Če se nenadoma pojavi herpes, je ga enako potresemo z Zeolitom in bo izginil čez nekaj ur.

• Ko dobiš mozolj, ga navlažiš s slino in namažeš z Zeolita in bo izginil v nekaj urah.

• Ste pili slabo pijačo, se počutite slabo ali pijani, popijte 3-6 gramov Zeolita v kozarcu vode in vsi problemi bodo izginili.

• Sumite, da ste si zastrupili želodec ali da vas napenja imate krče ali bolečine zaužijte malo Zeolita in vse bo minilo za nekaj minut.

• Nenadoma se razboli zob, vzemite na moker prst ZEOLIT, vtrite ga v dlesen zraven bolečega zoba in bolečina izgine za 2-3 minute.

• In z nenadno bolečino drugih organov (bolečine v hrbtu, itd), storite enako in bolečine popustijo ali izginejo.
 

Več o Zeolitu in ugodna prodaja ultradrobnega Zeolita, ki ima zaradi tega povečano absorbcijo strupov in težkih kovin - povezava na desni zgoraj.


• Ste pili alkohol in nenadoma ste prisiljeni, da morate voziti, ker se je zgodilo nekaj, kar je bilo nujno. Spijte majhno čajno žličko Zeolita v dcl vode in počakajte 15 minut ter pijanost, vonj po alkoholu, utrujenost in slabi refleksi zaradi pijanstva, izginejo.

• Če vas boli, ste padli, ali v kaj zadeli, boleče mesto potresite s Zeolitom in boste zmanjšali bolečino in pospešiti celjenje, preprečuje tudi kakršno koli okužbo.

• Si padel in dobil zlom. Potresite mesto zloma z Zeolitom, in to storite vsakih 4-6 ur. Zmanjša bolečine in pospeši celjenje kosti in ran. Vse se celi trikrat hitreje s pomočjo Zeolita, kot če ga ne uporabljate.

• Vas je ugriznil strupen insekt, kača, ali pes, takoj potresite rano z Zeolitom in povsod okoli rane, vsrkal bo strup.

• ZEOLIT lahko uporabite tudi v drugih primerih poškodb ali bolečin, ki niso navedene tukaj.

Učinkovito očisti telo strupov, radioaktivnih snovi in ostalih težkih kovin.


Ko govorimo o pH faktorju in sposobnosti za nevtralizirajo zakisanosti, Zeolit ne pripada alkalnim spojinam, saj je nevtralen, vendar je zelo učinkovit za uravnovešenje pH v telesu.

Ne moremo narediti napake pri neustreznem oz. prevelikem odmerku, saj se brez težav izloči iz telesa v 4-6 urah.

Je dejavnik, ki blagodejno vpliva na zdravje in stanje vsake celice živega organizma, ima sposobnost, da prinaša - podari vodo v citoplazmi in tako oživiti vsako celico.

Čistilni učinek je tako visok, da pride po prvem jemanju do vizualnih in čutnih izboljšav.

Ta naravni material ima visoko vrednost kot surovina za proizvodnjo emulzije, tablet, svečk, globul, krem, mask in drugih farmacevtskih in kozmetičnih izdelkov.


Zeolit absorbira in uničiti le bakterije, ki povzročajo bolezni, spremeni kislost organov in celotnega organizma, nevtralizira OH ionov, trajno popraviti acidozno (pH ravnovesje) organov in telesa. Ko na ta način oživite telo ali organe, agenti bolezni preprosto ne morejo več uspevati v tem okolju.

Tudi vaginalno, Zeolit že po prvem vnosu vzpostavi olajšanje in izboljšanje stanja. Da bi odpravili stanje zakisanosti je treba enkrat ali dvakrat na teden, uporabiti Zeolit globule. Če so zaradi spolnega odnosa ali katerega koli drugega načina okužbe, vnesene nove bakterije, virusi se ne bodo mogli razvijati v okolju, ki je alkalno in v prisotnosti Zeolita.

ZEOLIT lahko preprosto raztopite v vodi, do želatinaste mase in implicirajte v vaginalno področje. Približno čajno žličko (3-5 g zeolita in enako količino vode) za en odmerek.

Zeolit spodbuja prebavo in izboljša stanje krvnih žil, prispeva k celjenju poškodb, razjed in drugih težav v debelem črevesu. Hemoroidi izginejo za kratek čas in za nedoločen čas. Pri spremljanju sprememb v debelem črevesu, je bilo ugotovljeno, da je povečanje acidnosti v debelem črevesu vodilo do dveh resnih posledic: strjevanje črevesne vsebine in spremembe v zelo kislem okolju, vsak na svoj način vodi do poškodb, ki preprečuje normalen pretok krvi in nastajanje krvnih "žepov" ki so odebelitev v področju anusa in ga imenujemo hemoroid. Lahko si pomagamo tudi s »svečkami« in obkladki iz Zeolita.

  


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nakup Zeolita v Sloveniji: V spletni trgovini sodabikarbona.si tukaj: Zeolit 500g

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     
       

 

E