Zlata doba

Prosim, zapomnite si besede Mogočnega Arkturja: »Če bo potrebno za zaščito človeštva, se bo Luč Tisočih sonc spustila na Zemljo ter raztopila in izničila vsa nebožanska neskladja in sebičnost s planeta.« Ko je to izgovoril, je vedel, kaj govori. Človeštvo mora biti ohranjeno, vse dokler Moč prihajajoče Zlate Dobe polno ne zavlada na Zemlji. Zemlja mora postati Luč, kot to odreja veliki Kozmični Zakon. Luč se mora razširiti.

Ne gre le za potrebe človeštva danes, temveč za izpolnitev Zakona, ker Velika Kozmična Luč pravi: »Zemlja mora zasijati z večjo Lučjo!« In tako bo! Vsi, ki bodo sodelovali s tem Velikim Zakonom, bodo deležni tolikšne širitve svoje Luči, da ne bodo nič več zaznavali kakršnihkoli neskladij. Šli bodo skozi svet nedotaknjeni od nebožanskih neskladij. Ko bodo izlivali veliko Ljubezen iz svoje Mogočne Prisotnosti JAZ SEM, bo to tako močno, da ne bo moglo obstajati nič drugega. Nedosegljivi za neskladja sveta, izlivajoč svojo Luč in Ljubezen vsepovsod, bodo osvobajali vse na Zemlji.

Poglejte, kakšna priložnost vam je dana, o preljubi, ne le da dosežete svojo lastno Svobodo, temveč da blagoslovite vse človeštvo, ki se bori, bori, bori. O preljubi, poznate svoje lastne borbe, v katerih ste se po nepotrebnem borili samo zato, ker ste pozabili na svoj Izvor in niste imeli pravega razumevanja. Ali ne boste z vso radostjo vstopili v to Svobodo, ki vam je zdaj ponujena, in postali Popolnost svoje Mogočne Prisotnosti JAZ SEM z neprestanim klicanjem Njene dejavnosti skozi sebe?

Če sprejmete sodelovanje z Nami in če vam je všeč Naš način Življenja, vam lahko damo stvari, ki še nikoli niso bile na Zemlji, katerih lepota je iznad vsakega opisa, stvari, ki bodo prišle v zunanjo uporabo v prihajajoči trajni Zlati dobi. Te stvari lahko uporabljate že zdaj in prinesete njihovo lepoto v zunanji izraz ter uživate v vsakem koraku te poti.

 

 


 

Znanje o "Jaz sem" je zaokroženo v sedmih knjigah:

1. “ŽIVLJENJE IN NAUKI MOJSTROV VNEBOVZETJA” 

2. “JAZ SEM, KI SEM” 1. - 6. del (Izbrani nauki Saint Germaina in drugih Vnebovzetih Mojstrov) ...

Naročila knjig:
www.jazsem.net
telefon: 031 554 790

 JAZ SEM

DOMOV

 

Ti spisi razodevajo Božjo moč, njeno aktiviranje in uporabo. Svetujem jih tistim, ki so se pripravljeni resno obračati k Bogu in z uresničevanjem Njegovih zakonov celostno očistiti svojo podzavest in zunanjo zavest, saj postanejo z branjem in uporabo tega, kar tu piše, v posamezniku in njegovem svetu Božje moči dejavnejše. Kdor v skladu s to povečano Dejavnostjo ni pripravljen spremeniti svojega življenja v Božje zakonito življenje, lahko prej ali slej zaradi tega zelo trpi (dušno ali fizično).

Uporaba te Moči je izključna odgovornost posameznika. Vsak se mora zavedati celotne odgovornosti svojih občutkov, misli, besed in dejanj. Vsaka akcija sproži ustrezno reakcijo. Zato delujte za najvišjo dobrobit vsega Življenja – človeškega, živalskega, rastlinskega, mineralnega, Zemljinega, vesoljnega – kajti vse je Bog in največja in prva zapoved se glasi: »Ljubi Gospoda, svojega Boga, z vsem srcem in z vso dušo in z vsem mišljenjem!« (Mt. 22:38-39)

»Najvišja zapoved Večnosti je: »Bodite popolni, kot je vaš Oče v Nebesih popoln.« (Mt 5:48) Življenje vas bo vedno znova in znova vračalo v človeško utelešenje, dokler ne izpolnite te Vrhovne zapovedi Življenja. Ko jo udejanjimo, zaživimo ustvarjalno in smo nesmrtni.

Tekom sedanje širitve Luči po Zemlji je nujno, da ohranite železni nadzor nad svojimi občutki, mislimi in besedami, če se želite izogniti stalnim stiskam in izgubam v sebi in svojem svetu. Še nikoli v zgodovini planeta ni bilo to tako pomembno kot je zdaj.«

Saint Germain

To opozorilo vzemite zelo resno. To Znanje je posvečeno, zato ga tako tudi sprejmite in uporabite.