ZDRAVJEZDRAVJE E-KNJIGEZDRAVJE PREHRANAZDRAVJE ODNOSIZDRAVJE VZGOJATERAPIJE ZDRAVJEZDRAVJE DUHOVNOST

KOPRIVA - KORENINE KOPRIVE

Tudi študije o koprivinih koreninah kažejo na to, da so zdravilne v primerih moških težav. Koprivine korenine (Urtica dioica) vplivajo na naravne spolne steroide in beljakovine, ki jih nosijo. Sirup narejen iz soka koprivinih listov ali korenin naj bi lajšal astmatične težave, infuz ali tinkturo iz sveže rastline so uporabljali topikalno pri krvavitvah iz nosu, kot losjon pri opeklinah, kot adstringent ter kot losjon za lase.

Kopriva pomaga pri revmatičnih težavah, znižuje krvni sladkor, v homeopatiji jo pogosto uporabljajo pri ekcemih, ki jih povzroča virus herpes ter pri podagri in revmi. Korenina koprive se največ uporablja pri težavah z uriniranjem zaradi povečane prostate. Zaradi antiflogističnega delolovanja, ki verjetno temelji na zaviranju nastanka prostaglandinov, se znatno zmanjšajo bolečine v sklepih tako pri gibanju  kot tudi pri mirovanju.

KOPRIVO VSEBUJEJO NASLEDNJI CALIVITINI PROIZVODI:

PRO-STATE POWER - kopriva

VitalMan - kopriva

Zdravljenje   Kvalitetno in poceni lektoriranje diplomskih nalog. Pri lektoriranju brezplačen prevod povzetka diplomske naloge.   MMS – čudežni mineral